DURMAK YOK YOLA DEVAM

31 Mart Yerel Seçimlerinin sabahında AK Parti İnegöl İlçe Başkanlığı tarafından üye kayıt standı kuruldu. Standı ziyaret eden AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan, “Evet seçimi kazandık. Seçim sabahı da çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Durmak yok, yola devam diyoruz” dedi.

Yayınlama: 02.04.2019
1.444
A+
A-

Seçimin hemen sabahında çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatı, bu kapsamda Sani Konukoğlu Camii önüne kurduğu stantta üye kayıt çalışmalarını gerçekleştirdi.

 

Çalışmaları yerinde inceleyen AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan, şu ifadeleri kullandı: “Seçim çalışmalarımız yoğun bir şekilde gerçekleşti ve çok şükür ki alnımızın akıyla bu seçimi de atlattık. Seçimi kazandık, dinlenelim biraz demedik. Evet seçimi kazandık. Seçim sabahı da çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Durmak yok, yola devam diyoruz” dedi.






 

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Selim Erdem Aydın ise, “Teşkilatımızın her birimi gibi gençlik kolları olarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Seçim zaferinin ardından çalışmalarımıza yeniden başladık. Burada yine stant açmaya devam ediyoruz. Gençlik kolları biriminde olan kardeşlerimiz de burada görevlerini yerine getiriyor” dedi.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş