Ekmeğe zam yolda!

Son zamanlarda yaşanan zamlara bir daha yenisi daha eklenmek üzere. İddiaya göre ilçemizde bulunan fırıncılar zam konusunda önümüzdeki günlerde bir araya gelerek, ekmeğe zam konusunu gündeme getirecek. Bazı vatandaşlar ise konu ile ilgili görüş belirterek, fırıncılara tepki gösterdi.

Yayınlama: 12.09.2018
542
A+
A-

Ülke genelinde özellikle dövizdeki dalgalanmaların ardından, çeşitli ürün ve gıda malzemelerine zam gelmişti. Geçtiğimiz gün ise gündeme farklı bir zam uygulaması geldi. İddiaya göre ilçemizde bulunan fırıncılar, ekmeğe zam yapılması konusunda fikir birliğine vardı. Önümüzdeki günlerde ise bu konunun netleştirileceği iddia edildi.

 

Ekmeğe zam yapılacağını duyan bazı vatandaşlar ise duruma tepki gösterdi. Bazı vatandaşlar, Poğaçanın bile 1.75 TL üzerinden satıldığını ve bu fiyatların bir dengede tutulması gerektiğini ifade etti. Son zamanlarda yaşanan haksız zamlarla birlikte kendilerinin de sıkıntıya girdiğini ifade eden vatandaşlar, devlet yetkililerinden bu konuda yardım beklediklerini, haksız yapılan zamların önüne geçilmesi gerektiğini belirtti.






 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş