Elektrikçilerde kongre iptal edildi

İnegöl Elektrikçiler ve Benzerleri Odası’nda gerçekleştirilmesi beklenen Olağan Genel Kurul toplantısı yeterli çoğunluğun sağlanamaması dolayısı ile iptal edildi.

Yayınlama: 16.01.2018
664
A+
A-

Esnaf Sarayı’nda yapılması beklenen İnegöl Elektrikçiler ve Benzerleri Odası kongresinde 121 kişi sayısına ulaşılması beklenirken bu sayı 90’a ulaşamadı. İnegöl Elektrikçiler ve Benzerleri Odası’nda Kongre, 22 Ocak tarihine ertelendi.

 

TARTIŞMALARA NEDEN OLDU






Kongre alanına gelen elektrikçiler, kendilerine verilen davetiyede kongrenin 22 Ocak olarak belirtildiği fakat ilk oturumun 15 Ocak’a alındığını, bunun mevcut başkan Yakup Ulama tarafından diğer adayın kongreye girememesi için yapılmış bir düzenleme olduğunu ifade ettiler.

 

Bunun yanı sıra elektrikçilerin 2. oturum tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilecek olan CNR İMOB fuarında çalışacakları için Ulama’nın elektrikçilerin yokluğunda diğer kesimlerden oy alarak yeniden başkanlığa seçilmek istediği iddia ediliyor.

 

ADALETLİ BİR SEÇİM DEĞİL!

Konu ile ilgili konuşan İnegöllü elektrikçi Köksal Emre, “İlk seçim olarak ayın 22’sini belirtiyorlar fakat ayın 15’ine yapıyorlar. 22’sine 2. seçimi alıyorlar. Bu esnada bütün elektrikçiler CNR fuarında olacağından diğer kesimlerden oyları alarak başkanlığı almak istiyor. Adaletli bir seçim değil. Adamları buraya topluyor ama imza attırmıyor. Oy kullandırtmıyor. Bize verdiği davetiyede kongrenin 15’inde olduğu ifade ediliyor. Bu davetiyeleri de kendisi dağıttı, başkası değil” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş