Emniyet ve Jandarma göz açtırmadı

Jandarma ve Emniyet ekiplerinin ilçemizde son aylarda gerçekleştirdiği operasyon ile birçok zehir taciri gözaltına alındı. Yapılan baskınlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, Emniyet ve Jandarma’nın önümüzdeki günlerde geniş çaplı operasyonlara devam edeceği öğrenildi.

Yayınlama: 13.03.2021
1.643
A+
A-

İlçemizde son günlerde özellikle uyuşturucu tacirlerine yönelik gerçekleştirilen operasyonlar, gündemden düşmüyor. Son olarak Jandarma Ekipleri’nin kırsalda yaptığı operasyonda yüksek gramajlı uyuşturucu maddeler ele geçirilirken, Emniyet kanadı ise şehir merkezinde uyuşturucu partilerini dağıtarak, ‘Torbacı’ olarak ifade edilen uyuşturucu tacirlerini tek tek ablukaya alıyor.

 

İnegöl Emniyet Müdürü Erdoğan Baydemir ve İlçe Jandarma Komutanı Ferruh Mağden’in uyuşturucu konusunda kararlı olması, operasyonlarda sağlanan başarının odak noktası oldu.






 

JANDARMA KIRSALDA GÖZ AÇTIRMIYOR

Son aylarda İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından kırsal mahallelerde yapılan operasyonlarda, sadece uyuşturucu tacirleri değil, DAEŞ mensubu olduğu iddia edilen şahıslar ve aranan şahıslar da nasibini aldı.

 

Özellikle İsaören bölgesinde DAEŞ yanlısı olduğu iddia edilen şahıslar gözaltına alınmıştı. Cerrah ve Yeniceköy ve ovada bulunan kırsal alanlarda suç unsurlarına adım attırmayan Jandarma Ekipleri, yaptıkları operasyonlarla da suça meyilli kişilere adeta gözdağı veriyor.

 

EMNİYETTEN OPERASYONLAR

Öte yandan Emniyet Ekipleri de ilçe merkezinde birçok noktaya düzenledikleri operasyonla, tacirlere göz açtırmamaya çalışıyor. Uyuşturucu partilerine baskınlar düzenlenirken, bu operasyonlarda yüklü miktarda olmasa da düşük miktarda uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

 

Öte yandan özellikle uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışmalar sürerken, geçtiğimiz gün de yabancı uyruklu bir kişi, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş