EMNİYETTEN MOTOSİKLET DENETİMİ

İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri, havaların ısınmasıyla birlikte trafiğe çıkan ve trafiği tehlikeye sokan motosikletlere yönelik denetimlere geçtiğimiz gün itibariyle start verdi.

Yayınlama: 03.05.2017
855
A+
A-

 

İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri tarafından yapılan denetimler kapsamında, geçtiğimiz akşam Ahmet Akyolu Caddesi,Sani Konukoğlu Camii mevkiinde yapılan uygulamada trafik güvenliğini tehlikeye sokan,evrak eksikliği bulunan ve ehliyeti olmayan sürücülere ceza yağdı.

 






ÇOK KAPSAMLI UYGULAMA

Her yıl olduğu gibi havaların ısınması ve yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte yollara çıkarak, yüksek ses çıkaran, aşırı sürat yapara diğer sürücüleri tehlikeye düşüren motosiklet sürücüleri ile ilgili artan yoğun şikâyetler üzerine harekete geçen İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri, İnegöl’ün çeşitli noktalarında, kazaları, can ve mal kayıplarını önleme için sürücülere yönelik çok kapsamlı uygulamalar yapmıyor.

 

EN İNCE AYRINTISINA KADAR İNCELİYORLAR

Gün boyu şehir merkezinde süren uygulamalarda İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, yapılan uygulamalarda motosikletleri en ince ayrıntısına kadar inceliyor, eksiği bulunan sürücülere ceza kesiyor.

 

HEDEF MOTOSİKLET HIRSIZLIĞININ ÖNÜNE GEÇMEK

Sürücünün ehliyetine, kaskına ve evraklarına kadar kontrol eden ekipler, ehliyetsiz, ruhsatsız, plakasız, şase numarası silik olan motosikletleri trafikten men ediyor. Ekipler, meydana gelebilecek kazaları engellemek amacıyla yoğun bir titizlik ile çalışmalarını sürdürürken, aynı zamanda son günlerde artan motosiklet hırsızlıklarının da önüne geçmeyi hedefliyor.

 

KAÇAMADILAR

Geçtiğimiz akşam, Önleyici Hizmetler Büro Amirliği ve Trafik Tescil Denetleme Büro Amirliğine bağlı ekipler tarafından, Ahmet Akyollu Caddesi’nde gerçekleştirilen uygulamada, uygulamadan kaçmak isteyen motosikletleri, ara sokaklarda bulunan diğer ekipler tarafından yakalandı.

 

ONLARCA MOTOR DENETLENDİ

İki gün süren uygulamalarda, onlarca motosiklet denetlenirken, ruhsatsız, plakasız ve şase numarası olmayan, muayenesi yapılmamış motosikletler trafikten men edildi. Yetersiz ehliyeti bulunan ve trafik kurallarına uymayan sürücülere ise cezai işlem uygulandı.

 

Uygulamaların devam edeceği bilgisine ulaşıldı. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş