Engelli adamın önce telefonunu çaldı sonra darp etti

İnegöl’e bağlı kırsal Çeltikçi Mahallesi’nde meydana gelen olayda, engelli vatandaşın önce telefonunu çalan şahıs, sonrasında ise engelli olmasına aldırmadan vatandaşı darp etti.

Yayınlama: 18.05.2020
1.851
A+
A-

Edinilen bilgilere göre olay İnegöl’e bağlı kırsal Çeltikçi Mahallesi’nde meydana geldi. 2011 Yılında şeker hastalığı nedeni ile iki bacağını da kaybeden Süleyman Süküt, S. A. İsimli şahsın isteği üzerine aracı ile farklı bir noktaya bıraktı.

 

Daha sonra evine gelen Süleyman Süküt, telefonunun ve kredi kartının yanında olmadığını fark etti. Telefon ve cep telefonunu araç içerisinde arayan Süküt,  “Aradım ama bulamadım. Bir gün sonra S.A isimli şahıs beni arayarak, aracımla onu bir yere bırakmamı istedi. Bende tamam dedim. Onu aldım sonra elinde bir telefon gördüm. Benim telefonum olduğunu anladım. Bu benim telefonum dedim. O da bana bunu farklı yollarla birinden aldığını söyledi. Bende bu benim telefonum kimden aldıysan karakola gidelim bende telefonun evrakları var dedim. Sonra araçtan inerek telefonu yere vurup kırdı. Sonrasında da beni darp etti” dedi.






 

Süküt, konuşmalarını şu ifadelerle sonlandırdı:

 

“Sokağa çıkma yasağından dolayı Çarşamba günü karakola gideceğim. Evrakları teslim edeceğim”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş