Engelsiz Mobil Eğitim

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik kapsamında başlattığı; Bursa Engelsiz Mobil Eğitim Projesi kapsamında hizmet veren otobüslerden biri geçtiğimiz gün Alanyurt’ta hizmet veren Özel İnegöl Uzmanlar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ile buluştu. AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel’de rehabilitasyon merkezini ziyaret ederek, öğrenciler ile bir araya geldi.

Yayınlama: 14.09.2018
1.087
A+
A-

Alanyurt’ta gerçekleştirilen ziyarete AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, İnegöl Sosyal Hizmetler Müdürü Serpil Noyan, Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, AK Parti İnegöl İlçe Yöneticisi Ömer Semiz ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Esra Leblebici katıldı.

 

Otobüs içerisinde eğitim gören çocuklarla sıcak diyalog kuran Vekil Gürel, AK Parti Hükümeti ile beraber engelli vatandaşlara geniş alanlar ayrıldığını ifade etti.






 

Ziyarette açıklamalarda bulunan AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, “Benim en çok hoşuma giden nokta, herkes bir ucundan tutmuş durumda. Yani daha önce evlerde saklanan, sanki yaşamıyormuş gibi yok sayılan bireylerimiz şuanda gerçekten insani olarak değer görmenin ötesinde, onlar için seferber olunmuş durumda. Özel kurum eğitmenlerimiz, belediyemiz, Sosyal Hizmetler Müdürlüğümüz, bakanlık nezdinde herkes üzerine düşeni yapıyor. İnanın ben takip etmekte zorlanıyorum. Ama halen bunları yapıyoruz diye duyuramadığımız vatandaşlarımız var. Onlara duyurabilmek için de sizler aracı oluyorsunuz. Bu hizmetler birilerinin faydalandığı, birilerinin faydalanamadığı olarak kalmasın” dedi.

 

Gürel, sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “Organize olup daha rayında gitsin diye neler yapabiliriz anlamında buradayız. Son teknoloji donatılmış aracımız burada. Ayağa giden bir hizmet olması nedeni ben çok değerli buluyorum. Çocukların özel durumlarından dolayı bilgisayarlar dokunmatik. Tabi bunun yanında insanı yaklaşım da bizim için çok önemli. Hem bayan hem erkek personelin olması da ayrı bir güzellik. Dolayısıyla her yönü ile takdir edilecek bir çalışma. İnşallah bizlerde elimizden ne geliyorsa yapacağız ve yapmaya devam edeceğiz”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş