‘Erdoğan düşmanlığı, durumu vatan hainliğine kadar götürüyor‘

Yayınlama: 26.04.2023
400
A+
A-

AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatı, kırsal mahallelerde çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda AK Parti heyeti, Deydinler ve Çitli Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek Cumhur İttifakı’na destek istedi. Ziyaretlerde açıklamalarda bulunan AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, “Erdoğan düşmanlığı, durumu vatan hainliğine kadar götürüyor” dedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti İnegöl İlçe Başkanlığı, bu kapsamda hem şehir merkezinde hem de kırsal mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Bu kapsamda önce Deydinler ardından da Çitli Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen AK Parti heyeti, Cumhur İttifakı’na destek istedi.






Programlarda açıklamalarda bulunan AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, geçmişte Türk Silahlı Kuvvetleri’nin tüm komutanlarının tanındığını ama günümüzde bunların bilinmediğini belirterek,

“2002’de iktidara geldiğimizde vesayet odaklarının sonlandırdık. Recep Tayyip Erdoğan buna son verdi” dedi.

Özellikle muhalefete eleştirilerde bulunan Durmuş,

“Cumhurbaşkanını sevmeyebilirsin, desteklemeye de bilirsin. Ama Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı, durumu vatan hainliğine kadar götürüyor” diye konuştu.

Seçimlerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan lehine sonuçlanacağını belirten Durmuş, konuşmalarını şu ifadelerle sonlandırdı:

“Cumhur İttifakı’nın bu seçimde yüzünün akıyla çıkacağından eminiz. Seçimleri kazanacağımızdan şüphemiz yok. Sizler bize her zaman destek oldunuz. Bu seçimlerde de sizlerden güçlü oy istiyoruz”…

Daha sonra açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alper Taban ise, özellikle deprem bölgesindeki çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Taban, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Orada devleti tam olarak gördüm. Gerçekten önemli değerlere sahibiz. Vatandaşlarımızdan Allah razı olsun. Onların destekleri ile deprem bölgesinde önemli işler halledildi. Oralara gittiğimizde insanlar, ‘Oralardan buraya bizim için mi geldiniz?’ diyorlardı. Devlet millet el ele verilerek yaralar sarılıyor” dedi.

Cumhur İttifakı’na destek vermenin en önemli zaman olduğuna değinen Başkan  Taban, vatandaşlardan güçlü bir şekilde Cumhur İttifakı’nı desteklemelerini istedi.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş