ERKAN ŞAMCI, AVM’YE KONUK OLDU

Ekolojik Yaşam Uzmanı Erkan Şamcı, ‘Doğaya Dönüş’ konulu söyleşisiyle İnegöl AVM’nin konuğu oldu. Şamcı, evdeki gizli tehlikelere dikkat çekerek, ekolojik yaşama dair kolaylıkla uygulanabilecek reçeteler verdi. Evde kimyasal kullanımının yol açtığı sağlık sorunlarına dikkat çekti.

Yayınlama: 15.08.2018
828
A+
A-

İnegöl AVM, geçen hafta kitapları ve yaptığı televizyon programlarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip ekolojik yaşam uzmanı Erkan Şamcı’yı ağırladı.

 

‘Doğaya Dönüş’ temalı söyleşisi ile şimdiye kadar binlerce insana ulaşan ve verdiği ekolojik önerilerle izleyicilerine yeni ufuklar açan Şamcı sunumunda; ekolojik temizlikten sağlığa kadar pek çok noktada katılımcılara önemli bilgiler verdi.






 

Evde kimyasal kullanımına dikkat çeken Şamcı, yaşamın her yerine nüfuz eden kimyasallardan uzak durmak için pratik olarak uygulanabilecek yöntemlerden bahsetti. Şamcı, “Geçmişte sinek yakalamak için basit şap şaplar kullanırken artık sinek öldürücü spreyler, tabletler kullanıyoruz. Bu kimyasalların tüm hane halkının sağlığı üzerinde ciddi etkileri bulunuyor” dedi.

 

Kullanılan kimyasal bazlı ürünlerin üzerindeki uyarılara çok dikkat edilmesi gerektiğini aktaran Şamcı, “Evlerde çok sıklıkla kullanılan içinde klor gazı bulunan çamaşır suyu gibi ürünler sandığımız kadar masum değil! Bu ürünlerin yerine doğal karışımları tercih etmemiz gerekiyor. Şunu unutmayalım ki; dünyayı titiz kadınlar kirletiyor. Ben temizim, titizim diye elinde çamaşır suyu ile dolaşan bir kadından daha tehlikelisi yok bu dünyada. Klor gazından üretilen çamaşır suyunu kullanarak kendi ailesini, çocuğunu, dünyayı zehirliyorlar” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş