Ertuğrulgazi’de değişiklik

İnegöl Ertuğrul Gazi Derneği başkanı Mehmet Erim yönetim kurulunu güçlendirmek için değişikliklerde bulunduklarını açıkladı.

Yayınlama: 08.02.2018
617
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Ertuğrulgazi Derneği Başkanı Mehmet Erim, “26 Ekim 2016 tarihinde yapılan kongre neticesinde kurmuş olduğumuz yönetimi güçlendirme karar aldık. İnegöl Ertuğrul Gazi Derneği olarak sorumluluklarımızı yerine getirmek adına yeni isimlerle yola devam edeceğiz. Bu bir yönetim değişikliği değil, derneğimizi güçlendirme organizasyonudur. Bu organizasyonda yer alarak bizleri onurlandıran arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ekim 2018 tarihine kadar bir birinden değerli isimlerle yolumuza devam edeceğiz” dedi.

 

İnegöl Ertuğrulgazi Derneği  yeni yönetimi ise şu şekilde oluştu, “Mehmet Erim, Uğur Bayram, Cihan Demirtaş, Suat Muyan, Faruk Topbaş  , Neşe Tural (Kadınlar Komisyonu),  Ertuğrul Akkul, Erhan Ulu, Fikri Erim , Demirel Yaşar, Muharrem Çatçat, Gülşen Torun, Selahattin Dumanlar, Özkan Yavuz , Rukiye Barış, Işık Demir, Fatih Demircan, Mehmet Koçak , Mehmet Dere , Mehmet Akbulut , Eşref Şen , Ertuğrul Akgül , Bilal Bayram , Gökhan Kurşunlu , İsmail Çimen”






 

Denetleme kurulu ise, Uğur Acar, Mesut Erim, Adem Vezir, İdris Aybey, Samet Yılmaz, İbrahim Aybey isimlerinden oluştu. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş