FETÖ OPERASYONLARI SÜRÜYOR 10 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası Türkiye Geneli’nde olduğu gibi İnegöl’de de faaliyetlerine son verilen FETÖ’ye bağlı Yeşilırmak Cihangir Eğitim A.Ş’nin 10 çalışanı Bursa Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele büro amirliği ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Yayınlama: 08.06.2017
1.168
A+
A-

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, 15 Temmuz Hain Darbe girişimine kadar Türkiye genelinde olduğu gibi İnegöl’de de faaliyet gösteren ve KHK ile kapatılan Yeşilırmak Cihangir Eğitim A.Ş’nin 14 çalışanı hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

 

Yakalama kararının ardından harekete geçen  Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Bursa, Antalya ve Giresun’da önceden belirlenen noktalarda eş zamanlı operasyon düzenledi.






 

Bursa Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından düzenlenen Operasyonda, H.P.Ç, C.U, E.K, F.S.E, H.D, L.Ç, M.A, M.Y, M.Y ve S.Ş, isimli 10 kişi  gözaltına alındı.

 

Operasyonun ardından Bursa Emniyet Müdürlüğüne getirilen 10 şüpheli, FETÖ/PDY silahlı terör  örgütünün  şifreli haberleşme ağı olan  “ByLock”isimli programın  kullanıcısı oldukları ve örgüt elebaşının verdiği talimatlar ile yine FETÖ’ye bağlı olan  Bank Asya’yı  kurtarmak için bu bankaya para yatırdıkları belirlendi.

 

Hakkında yakalama kararı olan ve adreslerinde bulunmayan 4 kişi ise her yerde aranıyor .



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş