FETÖ’NÜN ABLALARI ADLİYEYE ÇIKARILDI

İnegöl’de Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü soruşturması kapsamında, terör örgütünün şifreli haberleşme ağı olan Bylcok kullandığı tespit edilen 6 kişi önceki gün İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan 6 kişiden 3’ü geçtiğimiz adliyeye sevk edildi.

Yayınlama: 06.04.2017
1.035
A+
A-

İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında, silahlı terör örgütünün şifreli haberleşme ağır olan Bylock isimli programı kullandığı tespit edilen M.D. , İ.E.., O.E., isimli eski öğretmenler ile kapatılan FETÖ derneklerine üye ev hanımı  A.T., S.A.K. ve A.Y isimli şahısların ikametlerine  İnegöl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Ekiplerince operasyon düzenlenmişti. Operasyonda 3’ü kadın 6 kişi gözaltına alındı.

 

Emniyetteki işlemleri tamamlanan terör örgütünün şifreli haberleşme ağı olan Bylock kullanıcısı oldukları tespit edilen ve kapatılan FETÖ derneğinin üyesi olan A.T., S.A.K. ve A.Y. geçtiğimiz gün adliyeye sevk edildi. 








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş