Filede şampiyonlar belli oldu

Bursa’nın en önemli spor organizasyonu arasında yer alan Başkanlık Kupası heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Öğrencilerin özgüvenlerini artıran ve okul dışında eğlenceli ve adrenalin dolu bir etkinliğe ev sahipliği yapan Başkanlık Kupası organizasyonunda Voleybol Genç Kız ve Genç Erkek kategorisinde final heyecanı yaşandı.

Yayınlama: 30.03.2018
724
A+
A-

İnegöl Belediyesi tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Başkanlık Kupası, 4 branşta 21 kategoride, 34’ü Ortaokul ve 24’ü lise olmak üzere toplam 58 okuldan yaklaşık 2 bin öğrencinin katılımıyla birbirinden zor ve çekişmeli maçlara ev sahipliği yapıyor.

 

İLK FİNAL HEYECANI GENÇ KIZLARDA YAŞANDI






Bursa’nın en önemli spor organizasyonu arasında yer alan Başkanlık Kupasında, ilk final heyecanı geride kaldı. Voleybol Genç Kızlar kategorisinde Kültür Park içerisinde bulunan Belediye Spor Salonunda oynanan grup maçlarının ardından çapraz eşleme ile yapılan çeyrek ve yarı final maçları sonucunda final heyecanı yaşandı.

 

GENÇ KIZLARDA ŞAMPİYON YUNUS EMRE LİSESİ

N.M. Küçükçalık Anadolu Lisesi ile Yunus Emre MTAL okullarının karşı karşıya geldiği finalde, rakibini 3-0’lik skorla mağlup eden Yunus Emre MTAL şampiyon oldu. 3’üncülük 4’üncülük karşılaşmasında ise Özel Birey Anadolu Lisesi,  Hacı Sevim Yıldız 5 MTAL’yi mağlup ederek 3’üncü oldu.

 

GENÇ ERKEKLERDE ŞAMPİYON ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Başkanlık kupasında ikinci final heyecanı Voleybol Genç Erkeklerde yaşandı. Alanyurt Yunus Emre Spor Salonunda yapılan final maçlarında gençler kıyasıya birbiriyle mücadele ettiler. İnegöl Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Özel Elit Grup Anadolu Lisesinin karşı karşıya geldiği final maçında, İnegöl İmam Hatip Lisesi rakibini 3-0’lık skorla mağlup ederek şampiyon olurken, 3’üncülük 4’üncülük karşılaşmasında ise Özel Okyanus Koleji Anadolu Lisesi, Hacı Sevim Yıldız 1 MTAL’yi mağlup ederek 3’üncü oldu.

 

Öğrencilerin ders dışında sportif faaliyetlerde uğraş vermelerini ve onların özgüven kazanmalarına olanak sağlayan Başkanlık Kupası birbirinden zevkli ve güzel maçlara ev sahipliği yapmaya devam edecek.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş