FiYATI EL YAKIYOR

Baharın gelişi ile beraber dallarından toplanan ilk meyveler el yakıyor. Geçtiğimiz hafta 250 TL olan eriğin kilosu, bu hafta İnegöl’de 100 TL’den satışa sunuldu. Fiyatın pahalı olması ise vatandaşı erik yemekten alı koymuyor.

Yayınlama: 30.03.2017
833
A+
A-

Baharın gelmesi ile 250 TL’den satışa sunulan Erik, bu hafta İnegöl’de 100 TL’den satışa sunuldu. Fiyatın normal sezon fiyatından daha pahalı olması ise vatandaşı erik yemekten alı koymadı.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Manav işletmecisi Uğur Has, “Geçtiğimiz hafta 250 TL’den sattığımız erik, bu hafta ucuzlayarak 100 TL’den satılıyor. Fiyatlar her geçen gün daha da inmeye devam edecek. Önümüzde ki günlerde Eriğin kilo fiyatının 30 TL’ye kadar gerilemesini bekliyoruz” dedi.






 

Fiyatların pahalı olmasına vatandaşın aldırış etmediğini belirten Has, “Vatandaş eriğin fiyatın aldırış etmiyor. Biz erik yetiştirmekte zorlanıyoruz. Her hafta elimizdeki ürünler fiyatların normalinden daha pahalı olmasına rağmen bitiyor. Eriğin fiyatı düştükten sonra ise eriğin yerini karpuz, kavun ve kiraz alacak. Onlarında fiyatı bir süre normalinden pahalı olacak ama onunda fiyatı da elbette düşecek” ifadelerini kullandı.

 

HABER: CİHAN EZLEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş