Gece gündüz dua ediliyor

İnegöl İlçe Müftüsü Kazım Güzel, Afrin operasyonu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yaptıkları çalışmalarla gece gündüz gerek camilerde gerekse de hafızlar tarafından toplu duaların yapıldığını belirten Güzel, 15 Temmuz sonrasında İnegöl sokaklarının Ay Yıldızlı bayraklarla süslendiğini, ve böyle bir uygulamanın yine vatandaşlar tarafından hayata geçirilebileceğini, bununda bir farkındalık oluşturacağını söyledi.

Yayınlama: 24.01.2018
952
A+
A-

İnegöl İlçe Müftüsü Kazım Güzel, geçtiğimiz gün Afrin operasyonu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ümmet coğrafyasındaki kan ve göz yaşının uzun yıllardır sürdüğünü belirten Güzel, eli kanlı dış mihrakların bu coğrafyada sürekli oyun oynadığını, son oyunun ise sınırlarımızda bir terör devleti oluşturmak olduğunu ifade etti.

 

Dış mihrakların aksine ülkemizin gerek yönetim anlayışı gerekse askeri gücü olarak eskisinden çok daha iyi olduğunu, milletimizin de eskiye nazaran daha bilinçli hale geldiğini belirten Güzel, “Milletimiz eskiye nazaran daha bilinçli. Artık uyandık” dedi.






 

Afrin operasyonunun çok önemli olduğunu belirten Güzel, sözlerini şöyle sürdürdü: “Afrin operasyonu çok önemli. Devletimizin ve milletimizin üzerinde oynanan oyunların sonlandırılmasına yönelik yapılan bir operasyon. Sonuna kadar desteklenmesi gerek bir operasyon ki bizler de bu operasyonu destekliyoruz”

 

Camilerde sürekli operasyona katılan askerler için dualar okunduğunu belirten Güzel, “Camilerimizde sürekli Fetih Suresi okunuyor. Bunun yanında dualarda bulunuyoruz. Bunun haricinde yine bugüne kadar ki verdiğimiz şehitler için hafızlarımız hatim indiriyor. Ve bu programlarımız devam edecek” dedi.

 

Son olarak 15 Temmuz’un ardından İnegöl sokaklarının Ay Yıldızlı bayraklarla süslendiğini ve yine böyle bir güzelliğin farkındalık oluşturacağını belirten Güzel, ” İnegöl’ün çok başka insanı var. Milli ve manevi duyguları İnegöllü vatandaşlarımız üst perdede yaşıyor” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş