Gemlik’te sular duruldu

Yayınlama: 01.02.2024
519
A+
A-

AK Parti Gemlik İlçe Başkanı Tevfik Yılmaz’ın istifasının ardından yeni başkana görevi tevdi edildi. Gelen son bilgilere göre AK Parti Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Taşar oldu.

Gemlik’te AK Parti’ye gönül veren vatandaşların aday olmasını dört gözle beklediği Refik Yılmaz, AK Parti Merkezi tarafından aday olarak gösterildi.

Yılmaz’ın kesin olarak aday gösterilmesinin ardından, ‘Bizim dediğimiz olmadı’ söylemlerine kapılan AK Parti Gemlik İlçe Başkanı Tevfik Yılmaz, tüm teşkilat olarak istifa ettiklerini açıkladı.

Tevfik Yılmaz, istifa yazısında ise şu ifadeleri kullandı:






“Aday belirleme sürecinde oluşan aksaklıklar nedeni ile ve ilçe teşkilatımızın hiçe sayılması sebebi ile İlçe yönetimi olarak istifa etmiş bulunmaktayız. Partimizin ve davamızın her daim birer neferleriyiz.

Görevde olduğumuz süre boyunca, İlçemizin sorunlarının çözümü noktasında birlikte çalıştığımız; Kurum Müdürlerimiz, STK’larımız ve tüm kurum çalışanlarımıza, ayrıca konu Gemlik olduğunda elini taşın altına koymakta geri kalmayan hepimizin bildiği değerli iş insanlarımıza da ayrı ayrı teşekkür ediyoruz”

VATANDAŞLARIN İSTEĞİNİ GEMLİK TEŞKILATI KULAK ARKASI YAPTI

Öte yandan yaşanan hadiseye en çok öfkelenen ise Gemlik’te bulunan ve AK Parti’yi destekleyen vatandaşlar oldu.

Bir çok vatandaş, kendilerinin de Refik Yılmaz’ı desteklediğini, ilçe yönetiminin kararının hezeyan olduğunu belirtti.

İşte tepki gösteren bazı vatandaşların görüşleri;

Çetin Cura; “Refik yılmaz doğru karar gemlik onun zamanında yatırımlara doydu şimdi kaldığı yerden devam”

İsmail Tekin; “Mama yoksa biz yokuz desenize”

Fikri Kayaalp; “Refik Yılmaz doğru karar partiye birlik beraberlik getirir ilçeye de hizmet bu bir istifa değil, isyan, karşı gelmedir”

Tekin Veysel; “Refik Yilmaz adamdır en doğru karardır Zafer ışık anketlerde iyi değildi millet Refik Yılmaz’ı istedi”

Sinan Yurdakul; “Halkın dediği olur sizin dediğiniz olmaz arkadaşlar”

Murat Öztürk; “Bunlar kendilerini ihbar etmiş yahu. Zafer Işık’ın beslemeleri olduklarını kabul etmişler kısacası. Ayrıca iyi olmuş Refik Yılmaz’ın yanında dolaşıp aleyhine çalışırlardı kesin”

Halil İbrahim Sarı; “Yerinde bir karar olmuş”

YENİ ADAY BELLİ OLDU

Öte yandan AK Parti’nin aldığı karar sonrasında görevinden istifa ettiğini belirten eski ilçe başkanı Tevfik Yılmaz’ın yeri kısa sürede doldu. Gelen son bilgilere göre AK Parti’nin önemli isimlerinden biri olan Mehmet Taşar, ilçe başkanı olarak yakın zamanda göreve başlayacak.

Taşar’ın siyasetteki eski isimlere de yer vererek kısa süre içerisinde yeni bir yönetim kurması bekleniyor. Gelişen son olayların ışığında elini sıkı tutmak isteyen Taşar’ın, halk ile iç içe olan isimleri gündemine alarak yönetim listesi oluşturması bekleniyor.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş