GENÇLER ÜLKEMİZİN KIYMETİNİ BİLİN

Referandum çalışmaları kapsamında Ak Parti İnegöl İlçe Teşkilatı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Geçtiğimiz gün bir mobilya firmasını ziyaret eden İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, referandum ile ilgili açıklamalarda bulunarak, “Bende SSK’lı bir çalışanım. Burada SSK Hastanesinde saatlerce kuyrukta ilaç almak için beklerdim. Devlet Hastanesinde muayene olma şansımız yoktu. Özel hastaneye bir SSK’lının gitme şansı yoktu. Gençler eski halini bilmezler. Şuanda hastanelerimiz otel gi

Yayınlama: 31.03.2017
724
A+
A-

Ziyarette konuşan İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, “Biz sizlere güvenmesek bunları sizin önünüze getirmeyiz. Şükürler olsun 2002 yılından beri biz hep halkımıza güvendik, hep sizden destek istedik. Her zaman bizleri sevgiyle karşıladınız ve sandıkta bize sahip çıktınız. Ülkemiz Cumhuriyet tarihinden bu yana sık sık seçimlere giden bir ülkeydi. Ortalama 15 ayda bir seçime gidildi. Bazı 6 ayda bir seçim yapıldı. Niye yapıldı? Koalisyonlu yapılar, ufak partiler, milletvekili pazarlıkları, bakanlık pazarlıkları olurdu. Bir hükümetin kurulması bu pazarlıklar sonucunda 50-60 gün sürerdi. Ondan sonra bütçe görüşmeleri. O da bir 50-60 gün sürerdi. Bir bakmışsınız 4-5 ay gitmiş. Yatırımcı güven ve istikrar olursa, yatırımını yapar, sanayi gelişir, istihdam artar. Maalesef bu imkanlar yoktu. Eski Türkiye’miz boynu bükük İMF’den, Dünya Bankasından nasıl borç alacağız, nasıl memurların maaşını ödeyeceğiz diye düşünen bir ülkeydi. Ayrıca çift başlılık vardı. Allah rahmet eylesin Bülent Ecevit, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ile kavga etti. Sezer Anayasa kitapçığını kafasını fırlattı, piyasalar allak bullak oldu. Döviz üç katına çıktı. Faizler fırladı. Yatırımcı yatırımını yapmadı. Süleyman Demirel ve Turgut Özal döneminde de bu yaşandı. Turgut Özal Cumhurbaşkanı. Bizim çoban Süleyman, Allah rahmet eylesin. Ben ondan emir almam, ben onun yanında gitmem diye bir çıkış yaptı, piyasalar allak bullak oldu. İşte geçmişteki Türkiye’nin, sağlık hizmetlerini veremeyen, altyapısını, üstyapısını yapamayan, eğitime katkı sağlayamayan, maaşlarını zor ödeyen bir ülkeden 2002 yılına geldiğimizde ciddi bir istikrar yakalayarak güzel hizmetlere imza attık” dedi.

 

21 Yıl sanayide işçi olarak çalıştığını belirterek konuşmasına sürdüren Kansu, “Bende SSK’lı bir çalışanım. Burada SSK Hastanesinde saatlerce kuyrukta ilaç almak için beklerdim. Devlet Hastanesinde muayene olma şansımız yoktu. Özel hastaneye bir SSK’lının gitme şansı yoktu. Gençler eski halini bilmezler. Şuanda hastanelerimiz otel gibi hizmet veriyor. Gençlere sesleniyorum; ülkemizin geçmişini bilmediğiniz için şimdinin kıymetini bilmeniz lazım. Peki bu referandum da ne var? O koalisyonlu ufak partilerin bir araya geldiği, bakanlıların pazarlık yapıldığı, milletvekillerinin transfer edildiği dönemleri bitiriyoruz. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini kuruyoruz. Tepe de kavga olursa, ülkemizde yatırımda olmaz, istikrar da olmaz. Bu nedenle öncelikle çift başlılığın ortadan kalkması gerekiyor” ifadelerini kullandı.






 

HABER: CİHAN EZLEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş