Gençlergücü 3 isimle anlaştı

Bursa Süper Amatör Lig B Grubunda mücadele eden Gençlergücüspor’da devre arası transfer dönemi hareketli başladı. Gençlergücü, Doğugücüspor’dan sağbek Aykut Deniz,Yenişehir Yolörenspor’dan Samet Arslan ve Ödemişspor’dan Melih Karaca’yı kadrosuna kattı.

Yayınlama: 05.01.2018
760
A+
A-

 

Gençlergücüspor tesislerinde düzenlenen imza töreninde Gençelrgücüspor Başkanı Ayhan Çamlıdağ hazır bulundu.

 






İmzalar atıldıktan sonra açıklama yapan Çamlıdağ, “İkinci yarı için daha önce anlaşma sağladığımız Doğugücünden Aykut Deniz,Yenişehir Yolörenspor’dan Samet Arslan ve Ödemişspor’dan Melih Karaca ile sözleşme imzaladık ve bu gün itibarı ile lisanslarını çıkardık.Yapılan bu transferler ile şimdi daha güçlüyüz. Her iki taraf için yaptığımız anlaşma hayırlı olsun. Süper Amatör Kümenin ikinci yarısına 7 Ocak pazar günü deplasmanda Emekspor ile oynayarak başlıyoruz” dedi.

 

“Teknik heyetin raporları doğrultusunda bir kaç transfer daha yapabiliriz” diyen Çamlıdağ, “Takımın ahengini bozmayacak takıma katkı sağlayacak futbolcuları transfer edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

AYKUT DENİZ

Sağbek mevkiinde oynayan 1991 doğumlu olan Deniz, futbola Kurtuluşspor’da başladı. Sırasıyla Sarıyer, Kafkasspor, Elbistan Belediyespor, Bursa Değirmenönü Gençlikspor, Osmaniyespor ve son olarak Doğugücüspor formasını giydi.

 

SAMET ARSLAN

Ortasaha mevkiinde oynayan 1994 doğumlu Arslan, futbola İnegölspor’da başladı. Sırasıyla Gençlergücüspor, Doğanspor ve son olarak da Yenişehir Yolörenspor formasını giydi.

 

MELİH KARACA

Forvet mevkiinde oynayan 1999 doğumlu Karaca, futbola Bursa Yolspor’da başladı. Sırasıyla İnegölspor, Yeşil Bursa A.Ş, Yıldırım Belediyespor ve son olarak da Ödemişspor formasını giydi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş