Gençlik Kolları’nda aday Selim Emre Aydın

21 Ocak’ta gerçekleştirilmesi planlanan AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları genel kurulu için hazırlıklar başlarken, başkanlığına aday olan üç isim mülakat için Ankara’ya çağrıldı. Gençlik Kolları Başkanlığına Selim Emre Aydın aday olarak seçildi.

Yayınlama: 12.01.2018
877
A+
A-

10 Aralık 2017  tarihinde yapılan AK Parti İnegöl İlçe kongresinde yönetim kurulu üyeliğine seçilen mevcut Gençlik Kolları Başkanı Semih Şeherli’`den boşalan göreve dört  kişi talip oldu.  Dört  aday mülakat için geçtiğimiz Çarşamba günü  Ankara’da bulunan AK Parti Genel Merkezine çağırıldı.

 

 AK Parti İnegöl Gençlik Kolları Başkanlığına aday olan İlçe Gençlik Kolları üyeleri Selim Emre Aydın, Samet Akyüz, Alper Aykanat ve Ahmet Melih Oktay mülakata katılarak kendilerine tanıttılar.






 

Gerçekleştirilen mülakatın ardından AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş tarafından, AK Parti İnegöl İlçe Gençlik Kolları Başkan adayı olarak Selim Emre Aydın ismi kararlaştırıldı.

 

Selim Emre Aydın 21 Ocak tarihinde yapılması planlanan AK Parti İnegöl İlçe Gençlik Kolları genel kurulunda aday olarak genel kurula katılacak.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş