HARÇLIKLARI İLE TOPLADIKLARI PARALARI ELAZIĞ’A BAĞIŞLADILAR>

Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde faaliyet gösteren bir anaokulunda eğitim gören, yaşları 4 ila 6 arasında değişen 130 öğrenci Elazığ’da meydana gelen depremde mağdur olan vatandaşlar için, kendi harçlıkları ile biriktirdikleri bir miktar parayı Kızılay İnegöl Şubesi’ne bağışladı.

Yayınlama: 25.01.2020
608
A+
A-

Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde ki bir anaokulunda eğitim gören ve yaşları 4 ila 6 arasında değişen yaklaşık 130 öğrenci, dün akşam saatlerinde Elazığ’da meydana gelen depremden etkilenerek, kendi aralarında harçlıkları ile 750 TL nakit para topladı.

 

Öğrenciler, öğretmenleri aracılığı ile okula davet ettikleri Kızılay İnegöl Şube Başkanı Varol Yılmaz’a topladıkları bağışı teslim etti.






 

Öğrencileri temsilen konuşan 4 yaşında ki Yusuf Buğra Özbek, “Televizyonda izledim, deprem olmuştu. Bir ev yıkılmıştı. Üzüldüm. Bu yardımı yaptığımız için mutluyum. Elazığ’a geçmiş olsun” dedi.

 

Daha sonra konuşan anaokulu idarecisi Enerjin Baloğlu, “Elazığ’da ki deprem için çok üzgünüz. Vefat edenlere Allah’tan rahmet diliyoruz. Okulumuz sosyal sorumluluk projeleri kapsamında bir çalışma başlattı. Elazığ’a bir destek göndermek istedik öğrencilerimiz ile birlikte. Bugün İnegöl Kızılay Şubesine desteklerimizi ulaştırdık. Onlarında Elazığ’da ki ihtiyaç sahiplerine bu yardımları ileteceğinden eminiz” şeklinde konuştu.

 

AA muhabirine açıklamalarda bulunan Kızılay İnegöl Şube Başkanı Varol Yılmaz ise, “Elazığ ve Malatya’da bir deprem yaşandı. Vefat edenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa, geride kalanlara sabır diliyoruz. Bu tür acılarımızda ne mutlu ki bizlere birleşebilen, acılarımızı paylaşabilen insanlarız. Bunun güzel bir örneğini okulumuzda yaşıyoruz. Okul yöneticileri, öğretmenleri ve öğrencileri bir çalışma yapmışlar. Bu çalışma çerçevesinde topladıkları bağışları Türk Kızılay’ı İnegöl Şubesine teslim ettiler. Hassasiyetleri için teşekkür ediyoruz. Bu bağışlar bölgedeki ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçları çerçevesinde değerlendirilecektir. İnegöl Kızılay Şubesi olarak çalışmalarımız devam ediyor. Ayni ve nakdi bağışlarınızı Türk Kızılay’ına yapabilirsiniz” şeklinde konuştu.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş