Hayal Evi projesi gerçekleştirildi

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Olmuksan işbirliğinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ‘Hayal Evi’ projesi gerçekleştirildi. Proje kapsamında 7’si anaokulu, 37’si ilkokul ve ortaokul olmak üzere 44 okula kartondan ev dağıtıldı.

Yayınlama: 21.04.2018
999
A+
A-

Geçtiğimiz gün  ilk olarak Zübeyde Hanım Anaokulunda düzenlenen programda ‘Hayal Evi’ projesi kapsamında öğrencilere verilen 2 karton ev verildi. Okulun çok amaçlı salonunda düzenlenen programda Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri karton evleri boyama kalemleri ile diledikleri gibi boyadılar.

 

Milli Eğitim Şube Müdürü Ayfer Er, Milli Eğitim Özel Büro Sorumlusu Musa Oktar, öğrenciler ve veliler katıldığı etkinlikte Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü Derya Tezcan Gedik, projeye verdikleri destekten dolayı Olmuksan firması yetkilerine çiçek takdim etti.






 

ÇEVRE MİRAS DEĞİL EMANETTİR

Programda konuşan Milli Eğitim Şube Müdürü Ayfer Er “Çevre, insanların ve diğer canlıların yaşamları boyunca ilişkilerini sürdürdükleri ve karşılıklı olarak etkileşim içinde bulundukları, fiziki, biyolojik, sosyal, ekonomik ve kültürel ortam. Yani kısaca, canlı varlıkları etkileyen dış tesirlerin tümüne çevre denir. Çevre geleceğimiz için çok önemlidir. Eğer çevremizi kontrol altında tutamazsak, bu bizim için ilerde pişman olunacak sonuçlar meydana getirir. Yaşam ve çevre birbirlerine bağlı iki önemli yaşam çerçevesidir. Çevremizi sahiplenmeli, değerini ve önemini çocuklarımıza öğretmeli, büyüklerimize de anlatmalıyız. Dünyamız her geçen gün biraz daha yaşlanıyor. Giderek artan bir değişim ve dönüşüm yaşıyoruz. Hızlı tüketim anlayışı çevremizin kirlenmesine neden oluyor. Doğal kaynaklarımızın bilinçsiz kullanımı doğaya zarar veriyor. Gelecek kuşaklara sağlıklı ve daha yaşanılabilir bir çevre, yeşil bir ülke bırakabilmek için sizlerin katkıları çok önemli. Ne su, ne ağaç, ne de hava hiçbiri bizim değil. Tüm bunlar, Allah’ın bize bahşettiği ortak miras. Bu mirasa sahip çıkarak bizden sonraki nesillerin de faydalanmasına hep beraber katkıda bulunalım. Bu konuda Olmuksan önemli bir misyonu üstlenmiş. İnsanların her gün ihtiyaç duyduğu ürünleri üretmek için yenilenebilir kaynakları kullanarak, dünyayı bugün ve gelecek kuşaklar için iyileştirmek gerekiyor. Bu anlamda düzenlenen proje kapsamında 7’si anaokulu, 37’si ilkokul ve ortaokul olmak üzere 44 okula Hayal Evi projesi kapsamında karton evler dağıtıldı. Tamamı anasınıflarına dağıtıldı. Unutmayalım, çevre miras değil emanettir” diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş