Her vatandaşımıza temas etmeye çalışıyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Hayati Bedir önceki akşam Salı Pazarı’nı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Bedir, “Bizler 24 Haziran’a az bir zaman kala, İnegöl’de bulunan her yere, her vatandaşa temas etmeye çalışıyoruz” dedi.

Yayınlama: 21.06.2018
575
A+
A-

Önceki gün gerçekleştirilen ziyarete Milliyetçi Hareket Partisi Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Hayati Bedir ve Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Aytekin Torun katıldı.

 

Ziyaretin ardından bir konuşma gerçekleştiren Milliyetçi Hareket Partisi Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Hayati Bedir, “Yaklaşık 50 günden beri sahadayız. Vatandaşlarımız ve esnaflarımıza tek tek dokunmaya, temas etmeye çalışıyoruz. Bu noktada bizler vatandaşlarımız ve esnaflarımızı ziyaret ederken Milliyetçi Hareket Partisi dediğimiz zaman insanların yüzünde güller açıyor. Tebessüm ile karşılaşıyoruz. İlgi ve alaka ile karşılaşıyoruz. İnsanlarımızın söylediği şu; ‘Vekilim biz ile uğraşmayın, bizden yana sıkıntı yok, diğer arkadaşlara yönelin’ söyleminde bulunuyorlar. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sayın Cumhurbaşkanına, milletvekilliği seçiminde ise MHP’nin mecliste çok güçlü olmasını istiyoruz. Bu nokta da MHP’ye oylarımızı vereceğiz diye söylüyorlar. Bazı durumlarda vatandaşlarımız evimde 4 oyum var 2’si sizin, 2’si de mevcut iktidar partisine şeklinde değerlendirebiliyorlar. Bu noktada teveccüh çok iyi. Bizler 24 Haziran’a az bir zaman kala, İnegöl’de bulunan her yere, her vatandaşa temas etmeye çalışıyoruz. Pazar ziyareti öncesi sanayide firmaları ziyaret ettik. Tepkiler olumlu, bu tepkiler inanıyoruz ki sandığa yansıyacaktır” dedi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş