Hırsızlar köye dadandı vatandaşlar uyuyamıyor

Yayınlama: 03.08.2023
2.890
A+
A-

İnegöl’e bağlı kırsal Gündüzlü Mahallesi’nde meydana gelen hırsızlık olayları, vatandaşları ürkütüyor. Özellikle kadınların evine giren hırsız ya da hırsızlar mahalle sakinlerini bıktırırken, konu ile ilgili destek bekliyor.

Alınan bilgilere göre, geçtiğimiz hafta sonu Gündüzlü Köyü’nde vatandaşların büyük bir kısmı düğün cemiyeti nedeni ile İnegöl’deki düğün salonuna geldi.

Düğünün tamamlanmasının ardından Gündüzlü Köyü’ne dönen düğün sahibi Kaan B. evinin dağıtıldığını fark etti. Evde ziynet eşyası ve para bulunmamasından dolayı hırsızlar amacına ulaşamazken, bölgeye ihbar üzerine jandarma ekipleri geldi.






Olay yerine gelen Jandarma Ekipleri, incelemelerde bulunduktan sonra olay yerinden ayrıldı.

Aynı gün Gamze Ö. isimli bir kadının daha evine giren hırsız, buradan da sadece kumbara çalabildiği öğrenildi.

BİR EVE DAHA GİRDİ

Öte yandan olayın yaşandığı günün ertesi günü maskeli olduğu öğrenilen şahıs, çelik kapıyı açamayınca camdan Suzan S. isimli bir kadının daha evine girdi. Gelen tıkırtı seslerine uyanan ev sahibi Suzan S., hırsızı karşısında görünce çığlık atmaya başladı. Bu sırada paniğe kapılan hırsız, kaçarak bölgeden uzaklaştı.

KOYUNLAR ÇALINMAK İSTENDİ

Bir vatandaşın da koyunlarına göz diktiği iddia edilen azılı hırsız ya da hırsızlar, koyunları çalamadığı öğrenildi.

VATANDAŞLAR TEDİRGİN OLDU UYUYAMIYOR

Öte yanan Gündüzlü Mahallesi sakinleri gelişen olayların ardından kendi önlemlerini almaya başladı. Bazı vatandaşlar yaşanan hırsızlık olayları nedeni ile uyuyamadığı öğrenildi.

HIRSIZ KÖYDEN BİRİ OLABİLİR

Hırsızlık olaylarının yaşandığı noktaların özenle tercih edildiğini düşünen Gündüzlü Mahallesi Sakinleri, yaşanan olayları köyden bir ismin gerçekleştirebileceği üzerinde duruyor. Özellikle hırsız ya da hırsızların düğün akşamını tercih etmesi ve kadınların evine girmesi bu konu üzerinde düşündürüyor.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş