Hırsızlar o mahalleye dadanda

Yayınlama: 09.08.2023
1.068
A+
A-

İnegöl’e bağlı kırsal Huzur Mahallesi’nde gece yarısı birçok işyerinin kapılarını zorlayan ve birkaç işletmeye giren hırsızlar kameraya yansıdı. Mahalle sakinleri ise kameraya yansıyan 2 kişinin de mahalle dışından geldiğini belirtti.

Alınan bilgilere geçtiğimiz gün yaşanan olayda, Huzur Mahallesi’nde ikamet eden ve marketi bulunan Bilal Kılbaş isimli vatandaş, sabah saatlerinde işyerine gelince kapının açık olduğunu gördü. İşyerinden hırsızlık yapıldığını tespit eden Kılbaş, durumu Emniyet Ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen Olay Yeri İnceleme Ekipleri, hırsızlığın sadece bir işletmede değil, bir sağlık kabininde de gerçekleştiğini be birçok işletmenin ise kapısının zorlandığını tespit etti.






Bunun üzerine yapılan incelemelerde, 2 şahsın mahallenin birçok noktasında keşif yaptığı görüldü.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan mahalle sakinlerinden Bilal Kılbaş, şu ifadeleri kullandı:

“Biz sabah marketi açıyoruz. Sabah saatlerinde geldiğimizde marketin kapısının açık olduğunu gördük. Bizim kapımız pimapen kapı. Daha sonra marketten birkaç şeyin eksik olduğunu gördük. Sonra polisler geldi. Olay yeri inceleme ekibi geldi. Parmak izlerini aldı”

SAĞLIK KABİNİNE DE GİRMİŞLER

Öte yandan sadece kendi işletmelerine değil birçok noktada 2 hırsızın kameralara yansıdığını belirten Kılbaş, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:

“Daha sonra öğrendik ki mahallemizde bulunan bir sağlık kabinine de girip, içeride bulunan kasadan paraları çalmışlar. Yine bir marketin deposunu zorlamışlar. Kamera kaydı bulunan marketleri gezdik. Bütün marketlerin önüne gelmişler. Bazılarını zorlamışlar ama açamamışlar. Biz kendi işletmemizin kasasını bir gün önce boşaltmıştık. Eğer boşaltmasaydık belki çok mağdur olabilirdik”

EKİPLER KAMERALARI İNCELİYOR

Öte yandan bölgeye gelerek kamera kayıtlarını alan Emniyet Ekipleri, yüzleri açık olan 2 şahsın yakalanması için kameraları incelemeye aldı.

Mahalle dışından bu mahalleye gelerek hırsızlık suçuna karışan 2 kişinin yakalanması için çalışmalara başladı.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş