HIRSIZLAR SOKAKLARDA

Mahmudiye Mahallesi Mobilya sanayinde son zamanlarda yaşanan at arabalı hırsızlık olaylarından dolayı esnaf canından bezdi.

Yayınlama: 18.12.2019
472
A+
A-

Mobilya Sanayinde iş yerlerinin önünde bulunan sunta, medefe, kereste gibi firmalara ait eşyalar hırsızlar tarafından 1 haftadır çalınıyor.

 

KENDİ MALI GİBİ ALIP GÖTÜRDÜ






At arabalı kimliği belirsiz kişiler geçtiğimiz günlerde bir işyeri önünde bulunan sunta, medefe ve keresteleri kendi mallarıymış gibi at arabasına yükleyerek kayıplara karıştı. İşyeri sahibi sunta, medefe ve kerestelerin yerinde olmadığını fark edince güvenlik kameralarını izledi. Görüntülerde at arabalı şahısların kendi mallarıymış gibi hiç tereddüt etmeden malzemeleri alarak götürdüğünü gördü. Bunun üzerine iş yeri sahibi durumu emniyet ekiplerine haber verdi.

 

1 HAFTADA 4 HIRSIZLIK

Aynı sokak üzerinde bir haftada 4 hırsızlığın yaşandığı İnegöl Mobilya sanayinde firma sahipleri tedirgin olduklarını dile getirdi. Esnafı canından bezdiren hırsızlık olayları ise saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

 

HIRSIZLIK OLAYLARI ARTTI

Diğer taraftan İnegöl’de hırsızlık olaylarında yaşanan artış herkesi tedirgin ediyor. Farklı bölgelerde yaşanan hırsızlık olaylarına birde at arabalı hırsızlarında eklenmesiyle İnegöllüler ne yapacaklarını şaşırdı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş