HÜKÜMET GEREĞİNİ YAPMALI

Ermenistan’da bayrağımızın yakılması ile ilgili açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Necmi Demir, hükümetin gereğini yapması gerektiğini ifade etti.

Yayınlama: 25.04.2017
786
A+
A-

CHP İlçe Başkanı Necmi Demir, Ermenistan’ın Erivan bölgesinde meydana gelen ve Türkiye ve Azerbaycan bayraklarının yakıldığı olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Konu ile ilgili konuşan CHP İlçe Başkanı Necmi Demir, “Ermenistan’da düzenlenen yürüyüş ve gösterilerde Türk ve Azerbaycan bayraklarının yakılmış olması bizleri derinden üzmüş ve milli hassasiyetimizi yaralamıştır.Bayrağımıza yapılan bu girişimi şiddetle kınıyoruz.Ermenistan, hükümetini bu tip provokatif olaylara izin vermemesi konusunda uyarırken; kendi hükümetimizi de milli hassasiyetimizi dikkate alarak diplomatik olarak gerekli girişimleri yapması için uyarıyoruz.”






 

 “Bu üzücü olay, halkımız tarafından nefret ve şiddete dönüşmemesi için hükümetin bir an önce bu olayı gündemine alıp gerekli olan diplomatik uygulamasını bekliyoruz.

Son olarak şunu diyoruz; Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır; toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Tüm halkımıza saygılarımızı sunarız” ifadelerini kullandı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş