İhtiyaç sahibi hasta ve yakınları için; ‘Yaşayan Butik’ hizmete açıldı

İnegöl Devlet Hastanesi tarafından ihtiyaç sahibi hasta ve hasta yakınlarının ücretsiz bir şekilde faydalanabileceği kıyafet, ayakkabı gibi giyim malzemelerinin yer aldığı ‘Yaşayan Butik’ hizmete açıldı.

Yayınlama: 04.06.2021
678
A+
A-

İnegöl Devlet Hastanesi Başhekimi Hayrettin Göçmen, ihtiyaç sahibi hasta ve hasta yakınlarının ücretsiz bir şekilde faydalanabileceği kıyafet, ayakkabı gibi giyim malzemelerinin yer aldığı ‘Yaşayan Butik’i hizmete açtıklarını ifade etti.

 

Konuya ilişkin kendi sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Göçmen, şu ifadeleri kullandı:






 

“Yaşayan ve yaşatan hastane; İnegöl Devlet Hastanesi bünyesinde, insanlığa tıbbi ve sosyal açıdan katkı sağlamayı temel ilke edinmiş, sağlık kahramanları çalışma arkadaşlarımızın kullanmadığı kıyafet, ayakkabı ve giyeceklerinin toplanması ve gözden geçirilerek düzenlenmesi ile oluşturmuş olduğumuz ‘Yaşayan Butik’ an itibarı ile misafirlerimize hizmet vermeye başladı. Hastanede yatmakta olan ve ihtiyacı olan misafirlerimizin, evde sağlık hizmetimiz ile periyodik ziyaretlerde bulunduğumuz yatalak vatandaşlarımızın ve de ihtiyacı olan çalışma arkadaşlarımızın ihtiyaçlarına destek olmayı hedefliyoruz. Sağlık; bedenen, ruhen ve sosyal iyi olma durumudur. O halde misafirlerimizin sosyal ihtiyaçları bizim ihtiyaçlarımızdır. Oldukça büyük bir anlam yüklediğimiz bu sosyal projemize katkı sağlayan tüm çalışma arkadaşlarımıza ve isimlerinin açıklanmasını özellikle istemeyen tüm hayırsever hemşerilerimize sonsuz teşekkür eder, saygılarımızı sunarız”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş