iMECE USULü iLE YOL YAPTILAR

İnegöl’e bağlı kırsal Dipsizgöl Mahallesi sakinleri, mahalleleri ile İsaören mahallesi ara arasındaki bağlantı yolunu, Belediyenin desteği ile kendi imkanlarıyla imece usulü toprak ve çakıl taşı ile genişletti. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Dipsizgöl Mahallesi Muhtarı Levent Aslan, “Sen ben yok, biz varız diyerek, belediyemizin desteği ile imece usulü yolumuzu yaptık” dedi.

Yayınlama: 22.10.2019
1.344
A+
A-

Dipsizgöl Mahallesi sakinleri, İnegöl Belediyesi Ekipleri’nin mahallelerinde gerçekleştirdiği çalışmaları sırasında, yer altından çıkardığı toprağı traktörlere yükleyerek, İsaören Mahallesi bağlantı yolunu genişletti. Sonrasında da mahalle sakinleri yine traktörleri ile çakıl taşı taşıdı. İnegöl belediyesine ait greyderlerin katkısı ile yol düzeltildi.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Dipsizgöl Mahalle Muhtarı Levent Aslan, “Allah razı olsun Belediyemiz köyümüzde çalışmalarını gerçekleştiriyor. Çalışmaları sırasında ekiplerin çıkardığı yumuşak kumu, köyümüzdeki vatandaşlarla römorklara yükleyip, köyümüz ile İsaören köyü arasındaki bağlantı yolunu genişletmek için çalışmalara başladık. İmece usulü köyümüzdeki bütün vatandaşlar traktörleri bağlantı yoluna kum çekti. Belediyemizin desteği ile yolumuzu yaptık” dedi.






 

‘Sen ben yok, biz varız’ sloganı ile yola çıktıklarını ve güzel bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirten Levent Aslan, “Allah köylümüzden razı olsun. Güzel bir çalışma oldu. Yolumuzu genişlettik ve vatandaşlarımızın büyük bir sorununu ortadan kaldırmış olduk. Tarlalarımıza giderken güçlük çekiyorduk. Yolun genişletilmesi ve düzeltilmesi ile artık bu sorunu da aşmış olduk” dedi.

 

Aslan, sözlerini şu ifadelerle tamamladı:

“Bildiğiniz gibi bizim insanımızın çoğu bu işleri belediyelerden bekliyor. Beklemekte de haklılar ama şöyle bir şey var; belediye zaten altyapı çalışmalarını gerçekleştiriyor. Yoğun bir çalışma içindeler. Bizler de elimizi taşın altına koymamız gerektiğini düşündük ve yolumuzu yaptık”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş