YöNETiM AKÇA’YI ZiYARET ETTi

Olağanüstü kongre ile göreve gelen İnegölspor Kulüp Başkanı Münür Kanar ile yönetim kurulu üyeleri, protokol ziyaretleri kapsamında İlçe Kaymakamı Ali Akça’yı makamında ziyaret etti.

Yayınlama: 07.07.2017
698
A+
A-

Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Münür Kanar, şunları söyledi: “Malum kongrede İnegölspor’un sıkıntısı vardı. Biz her zaman sıkıntılı süreçte geldik ve her zamanda öyle olmuştur. Bu vesile ile yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte mülki amirimiz sizi ziyarete geldik. Sizin inşallah İnegölspor’a katkılarınızı, yardımlarınızı bekliyoruz. Zaman zaman sizi maçlarda görüyorduk. Tekrar görmek istiyoruz. Bu bize vereceğiniz destek güç verecek. Bunu da taraftarlarla, halkla birlikte bütünleştirip ortaya iyi bir İnegölspor çıkaracağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Mülkü amirlerimizin desteğiyle İnegölspor’u layık olduğu yere getireceğiz ve eski havayı yakalamaya çalışacağız. Bu vesile ile bizi ağırladığınız için size teşekkür ediyorum”

 

İlçe Kaymakamı Ali Akça, ise “Hoş geldiniz. İnegölspor İnegöl’ün ciddi bir değeridir. Konu spor olunca benim aklıma hep rahmetli Atatürk’ün çok beğendiğim sözü gelir. Atatürk derki: “Ben sporcunun zeki, çevik aynı zamanda ahlaklısını severim.” İşin doğrusu ahlak dediğimiz olgu sadece sporculara has arzu edilen bir özellik değildir. Bu aynı zamanda sporla ilgilenen her türlü insanlar içinde önemli bir hadisedir. Aslında her bir bireyin kendi hayatında belli ilkeler belli duruşlar çerçevesinde hareket ederken, esas alması gereken kavramdır ahlak ve bu spor içinde çok önemlidir. Ahlak kavramı aynı zamanda güven kavramıyla beraber birleşmek, bütünleşmek durumundadır ki, toplum bundan hem keyif alsın hem huzur bulsun hem de  topluma ayrı bir değer katsın. Güven ve ahlak kavramını özellikle önemserim. İnegölspor yönetim kurulu anlamında da yürüyeceğiniz yolda bu kavramlara sizlerinde sahip çıkacağınıza inanıyorum. Sıkıntılı bir dönem neticesinde göreve geldiğinizi bende basından takip ettim. İnşallah daha önce 3.Ligden 2.Lige çıkartan bir yönetim ve başkan olarak İnegölspor’u daha da üst sıralara çıkartma noktasında Allah ve yardımcınız olsun inşallah. Ben zamansal anlamında sıkıntı yaşamadığım dönemlerde maçlara gelmeye özellikle gayret ediyorum. Çünkü İnegölspor’u hem İnegöl halkı seviyor hem de bizler seviyoruz. Sizlerin bu konudaki gayretleri önemlidir. Yürüyeceğimiz yol zorda olsa duam sizlerle beraber.” ifadelerini kullandı.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş