İnegöl Belediyesi, çalışanları ile deprem bölgesi için seferber oldu

Yayınlama: 14.02.2023
88
A+
A-

İnegöl Belediyesi’nin farklı birimlerdeki birçok personeli, Malatya ve Kahramanmaraş’ın ardından Hatay’a doğru yola çıktı. İnegöl Belediyesi afet bölgesi için seferberlik ilan ederken hem insan gücü hem de sosyal medya hesapları ile yaraları sarmaya çalışıyor.

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeni ile ülkemizde 10 ilde ciddi yıkımlar meydana geldi. Binlerce vatandaş deprem nedeni ile mağdur olurken, İnegöl Belediyesi depremin ajanslara düşmesinin ardından yaptığı çalışmalar yaraları sarmaya başladı.

İnegöl Belediyesi’nde çeşitli birimlerde görev alan personeller, ilk olarak Malatya ve Kahramanmaraş’a çıkarma yaptı. Burada hem arama kurtarma hem de depremzedeler için toplanan yardımları vatandaşlara ulaştırdı.






HATAYA ÇIKARMA

Öte yandan İnegöl Belediyesi’nde görevli personeller bölgeye gönderilmeye devam ediliyor. Bu kapsamda bir ekip de Hatay’da yaraları sarmak için yola çıktı.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alper Taban ise, “İstikamet Hatay. Allah yolunuzu açık etsin arkadaşlar” ifadelerini kullandı.

İNEGÖL SEFERBER OLDU

Öte yandan depremlerin yaşandığın günden bugüne kadar özellikle İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve İnegöl Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden yardım kampanyaları başlatıldı.

Başlatılan yardım kampanyaları ile İnegöl’de resmen seferberlik ilan edildi. Kampanyalar neticesinde vatandaşlar adeta birlik ve beraberlik örneği sergileyerek İnegöl Belediyesi Kapalı Spor Salonu ve Alanyurt Yunus Emre Spor Kompleksi’ne akın etti.

Burada toplanan yardımlar daha sonra tırlara yüklenerek deprem bölgesine uğurlandı.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş