İNEGöL’ DE KOMŞULUĞUN BiTMEDiĞi O MAHALLE

İnegöl Sinanbey Mahallesi’nde ikamet eden kadınlar yapmış oldukları etkinliklere bir yenisini daha ekledi. Mahalleli kadınlar kendi imkânlarıyla aşure pişirerek herkese ikram etti.

Yayınlama: 21.09.2019
1.134
A+
A-

Sinanbey Mahallesi kadınları dostluk, komşuluk, dayanışma ve mahalle kültürü gibi değerlere dikkat çekerek çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. İlk olarak hep birlikte salça yapan kadınlar, salçanın ardından lokma günü etkinliği düzenleyerek bütün İnegöllüleri davet etmişti. Yaptıkları etkinliklere bir yenisini daha ekleyen kadınlar aşure kazanı kaynatarak bütün İnegöllüleri aşure yemeye davet etti.

 

ALLAH MAHALLEMİZİ NAZARLARDAN SAKLASIN






Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan mahalle sakini Nevin Güneş “Mahalleli kadınlar olarak ilk başta salça yapmaya başladık. Daha sonra mahallelinin yardımıyla lokma döküldü. Lokma günü etkinliğine rağbet çok olunca aşure kazanı kaynatmaya karar verdik ve herkesin maddi manevi yartımıyla bu etkinliği düzenledik. Bize yardım eden ve davetimize icabet eden herkese çok teşekkür ediyorum. Allah bizim bu mahallemizin komşuluğunu ebediyen bozmasın. Bizim komşuluğumuz ölüsünde, dirisinde, hastalığında hep birlikte olmayı gerektirir. Böyle bir mahalle herkese nasip olsun, Allah mahallemizi nazarlardan saklasın.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş