İnegöl doğası alkolikler tarafından yok ediliyor O köyün muhtarı adeta isyan etti

Yayınlama: 22.08.2023
2.593
A+
A-

İnegöl’e bağlı kırsal Bilalköy Mahallesi’nde çok sayıda kişi tarafından doğaya atılan alkol şişe ve kutuları doğaya saçıldı. Doğaya saçılan alkol şişe ve kutularını doğadan toplayan Bilalköy Mahallesi Muhtarı Ayşe Günhan, “Siz atmaktan utanmıyorsanız, ben toplamaktan hiç utanmıyorum” dedi.

İnegöl’de artık kangren olan konulardan birisi de çevreye atılan alkol şişeleri ve kutuları oldu. Yıllardır İnegöl’ün turistik noktaları başta olmak üzere kırsal mahallelerde doğaya saçılan alkol atıkları, çevreci vatandaşları da adeta zıvanadan çıkarıyor.

Bir çok kırsal mahalledeki bazı noktalar alkoliklerin mekânı olurken, doğaya saçılan maddeler doğaseverlerin tepkisine neden oluyor.






Bu konunun son örneklerinden birisi de İnegöl’e bağlı kırsal Bilalköy Mahallesi’nde meydana geldi. Yine kendini bilmez şahıslar tarafından yola saçılan alkol atıkları, Bilalköy Mahallesi’nin gündemine geldi.

MUHTAR İSYAN ETTİ

Bilalköy kırsalına saçılan alkol atıkları, muhtar Ayşe Günhan tarafından bir noktaya toplandı. Duruma sert tepki gösteren Günhan, şu ifadeleri kullandı:

“Bu manzarayı görünce, vatandaşlar ya çok dertli ya da gelir düzeyi çok iyi bunları alacak paraları var. Bari köyümü, doğayı ve çevreyi kirletmeyin. Siz atmaktan utanmıyorsanız, ben toplamaktan hiç utanmıyorum”

SADECE BİLALKÖY DEĞİL

Öte yandan bu sorun sadece Bilalköy’ün değil, İnegöl kırsalındaki birçok kırsal mahallenin gündemindeki yerini koruyor.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş