iNEGöL GELiŞMiŞLiKTE ESKiŞEHiR iLE YARIŞIYOR

İnegöl Belediyesi’nin Alanyurt Fatih Mahallesi’ne kazandırdığı semt sahası ve çocuk parkının açılışı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen açılışta İnegöl İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü’nün konuşmaları törene damga vurdu. Törende açıklamalarda bulunan Görücü, İnegöl’ün Eskişehir ile yarıştığını belirterek, “İnegöl gelişmişlikte Eskişehir ili ile yarışan, ihracat durumunda Denizli ile yarışan bir ilçe. Biz ilçeyiz ama Türkiye’de 81 ilin 50’sinden güçlü bir ilçeyiz. B…

Yayınlama: 24.04.2019
1.022
A+
A-

İnegöl Belediyesi’nin Alanyurt Fatih Mahallesi’ne kazandırdığı semt sahası ve çocuk parkının açılışı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen açılışta İnegöl İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü’nün konuşmaları törene damga vurdu. Törende açıklamalarda bulunan Görücü, İnegöl’ün Eskişehir ile yarıştığını belirterek, “İnegöl gelişmişlikte Eskişehir ili ile yarışan, ihracat durumunda Denizli ile yarışan bir ilçe. Biz ilçeyiz ama Türkiye’de 81 ilin 50’sinden güçlü bir ilçeyiz. Ben bu noktada da sizlere teşekküre diyorum. Sizlerle gurur duyuyoruz. Sizlere hizmet etmekten gurur duyuyoruz” dedi.

 

Seçimlerin ardından çalışmalarını dört koldan sürdüren İnegöl Belediyesi, bu kapsamda Alanyurt Fatih Mahallesi’ne semt sahası ve çocuk parkı kazandırdı. Parkın açılışı geçtiğimiz gün gerçekleştirilirkeni programa çok sayıda vatandaş katıldı.






 

Programda ilk olarak açıklamalarda bulunan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, “Bildiğiniz gibi önümüzdeki günlerde hiçbir huzursuzluğun olmadı bir seçim gerçekleştirdik. Bundan dolayı ben herkese çok teşekkür ediyorum. Bana verilen bu görevin emanet olduğunu biliyor ve ona göre hareket ediyorum. Genç bir ekip oluşturduk. Bu ekiple uyum içerisinde çalışacağız. Ben seçim döneminde hem eksiklerimi anlattım hem de yapmak istediklerimi anlattım. Çünkü ben İnegöl’ün 116 mahallesini de gezdim dolaştım. Buradaki sorunları dinleyerek notlar tuttum ve şimdi eksikleri gidermek için işe başladık. Hatta seçimden önce buraya geldiğim zaman mahalle halkımızın burada çocuklarımızın bir oyun alanı olmadığını dile getirmesi üzerine bizde harekete geçerek bugün açılışını yaptığımız parkımızı yaptık. Yaratılanın en kıymetlisi olan insana bizler bu hizmetleri yapmakla mükellefiz. Başta alt yapı olmak üzere İnegöl’ümüze biz daha güzellerini yapacağız. Biz hedeflerimize dair planlamalarımızı yapmaya başladık ve harıl harıl çalışıyoruz. 8-5 zamanına takılı kalarak değil hafta sonu demeden, gece gündüz demeden saate bakmaksızın gece gündüz demeden çalışıyoruz. Allah nasip ederse bu şehirde değişim ve dönüşümün olduğunu 5 yıl sonra hep birlikte konuşacağız. Benim hep söylediğim bir şey vardı esas olan başkan olmak değil, esas olan başkan olduktan sonra mahcup olmamaktır. Eğer ki başkan olduktan sonra başınızı öne eğiyorsanız benim için en büyük başarısızlık odur. İnşallah sizlerin karşınıza gümbür gümbür hizmetlerle gelmek isteriz. Burada arkadaşlarımız yaklaşık 3 dönüm üzerinde bir çalışma gerçekleştirmişler. Maliyeti yaklaşık 1 trilyonluk bir proje bu. Arazinin eğimli olmasından kaynaklı maliyetler biraz yüksek oldu burada. Çocuklarımızın ve yetişkinlerimizin güzelce zaman geçireceği hoş bir mekan oluşturduk. Burayı korumak sizlerin de görevi. Yapılan bu hizmetin mahalle halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

BİR OLACAĞIZ, BERABER OLACAĞIZ, GÜÇLÜ OLACAĞIZ

İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü ise şu ifadeleri kullandı: “Bu tesisin yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Muhtarlarımız ile bir araya geldiğimizde bu gibi şeylerin talepleri gelmişti. Bugün birisinin açılışını yapıyoruz, inşallah önümüzdeki dönemlerde gerek belediyemiz gerekse devletimizin hizmetleri ile hep birlikte olacağız. Eğer bu parkı kırmak isteyen, parçalamak isteyen varsa, ben art niyet ararım ve ihabet sayarım. Bu durumda olanların da gereğini yaparım. Bu bizim görevimiz. Bizim bir tek isteğimiz var. Bir olacağız, beraber olacağız, güçlü olacağız. Ülkemizin en çok muhtaç olduğu konuların başında; birlik beraberlik geliyor. Sorunlarımız olabilir, birbirimizi kırmadan, yıkıcı olmadan karşılıklı saygıyı esas aldığımız takdirde, bütün sorunların üstesinden geliriz. Bu parkta oturacaksınız, bu parkta oyun oynayacaksınız, bu parkta gayrimeşru iş yapanlara da fırsat vermeyeceksiniz. Kanunsuz iş yapan İnegöl’ü terk edecek, bunu açık ve net bir şekilde söylüyoruz. Çünkü sizin huzurunuz bizim için çok daha önemli”

 

GÖNDERDİĞİ SİLAHLARI SİZ BENDEN DAHA İYİ BİLİYORSUNUZ

“Bu ülkeyi bölmek isteyen, bu ülkeyi parçalamak isteyen içte ve dışta hainlerin olduğunu asla unutmayacağız. Bunu hepiniz görüyorsunuz. Televizyonlarda görüyorsunuz, bizim dost bildiğimiz, komşu devletlerin gönderdiği silahları siz benden daha iyi biliyorsunuz. O zaman biz ne yapacağız; bir olacağız, beraber olacağız, üreteceğiz, ürettiğimizi satacağız, daha güçlü bir Türkiye olacağız. Mustafa Kemal Atatürk, ‘Çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkma’… Sayın Cumhurbaşkanımız da aynı şeyi söylüyor. Bir tek hedefimiz var; sizlerin mutluluğunuz”

 

İNEGÖL, ESKİŞEHİR İLE YARIŞIYOR

“İnegöl gelişmişlikte Eskişehir ili ile yarışan, ihracat durumunda Denizli ile yarışan bir ilçe. Biz ilçeyiz ama Türkiye’de 81 ilin 50’sinden güçlü bir ilçeyiz. Ben bu noktada da sizlere teşekküre diyorum. Sizlerle gurur duyuyoruz. Sizlere hizmet etmekten gurur duyuyoruz”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş