‘Maskeli minik kahramanlar uyarıyor’

İnegöl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından, ‘Maskeli minik kahramanlar uyarıyor’ etkinliği düzenlenerek, aileleri üzerinde etkileri nedeni ile çocuklara verilen maske ve bilgilendirme broşürlerle, vatandaşların bilinçlenmesi amaçlandı.

Yayınlama: 07.01.2021
576
A+
A-

İnegöl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği Ekipleri, ilçenin kalabalık noktalarından biri olan Sarraflar Çarşısı ve Uzun Sokak noktalarında, ‘Maskeli minik kahramanlar uyarıyor’ etkinliği düzenledi.

Düzenlenen etkinlikte, çocukların aileleri üzerindeki etkilerini kullanarak, bilgilendirici broşürler ve maske hediye edilerek, maske, mesafe ve hijyen konularında çocukların büyüklerini uyarmaları amaçlandı. 

Konu ile ilgili Toplum Destekli Polis Ahmet Talak, şu ifadeleri kullandı:






“İnegöl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği olarak, Kovid-19 ile mücadele kapsamında geleceğimizin mimarı olan çocuklarımızla birlikte yapacağımız çalışmaların, toplum üzerinde daha etkili olduğu düşüncesinden yola çıkarak, çocuklarımızın koronavirüs ile mücadelede maske, mesafe ve temizlik tedbirleri konusunda hem kendilerinin bilinçlenmesi hem de ailelerini uyarmak sureti ile bilinçlendirmeleri sayesinde toplumsal bir farkındalık oluşturmayı amaçlıyoruz. Etkinliğimiz çerçevesinde çocuklarımıza, ‘Maskeli minik kahramanlar uyarıyor’ başlıklı broşür ve maske hediye ederek pandemi ile mücadelede rol almalarını hedefliyoruz” 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş