PARKTA DENETİMLER SIKLAŞTI

Son günlerde Kültür Park içerisinde motosiklet sürücülerinden rahatsız olan vatandaşların şikayetlerini dikkate alan İnegöl Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, park içerisinde denetimlerini sıklaştırdı.

Yayınlama: 03.07.2017
416
A+
A-

Geçtiğimiz gün Kültür Park içerisinde ve civarında uygulamalar gerçekleştiren İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, denetimlerde motosikletleri en ince ayrıntısına kadar inceledi.

 

TRAFİKTEN MEN EDİLİYORLAR






Ehliyetten, sürücünün kaskına kadar denetleme yapan trafik ekipleri, ehliyetsiz, ruhsatsız, plakasız ve şasi numarası olmayan motosikletleri trafikten men etti. Özellikle meydana gelebilecek kazalara yönelik motosikletler üzerinde titizlikle çalışan ekipler, son günlerde ciddi oranda artış gösteren motosiklet hırsızlığının da önüne geçmeyi hedefliyor. Evrakları eksik olan motosikletler trafikten men edilirken, ehliyetsiz sürücüler hakkında da gerekli cezai işlemleri uyguladı.

 

ÇEVİK KUVVET EKİPLERİNDE KÜLTÜR PARK’TA

Öte yandan havaların ısınması ile beraber Kültür Park’ta artan yoğunluk sonrası medyana gelecek asayiş olayların önüne geçmek isteyen İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü, Kültür Park içerisinde Yunus Ekiplerinin yanı sıra Çevik Kuvvet Ekiplerini de görevlendirdi.

 

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş