iNEGöL GENÇLiK VE SPOR iLÇEMüDüRLüĞü, Okul ziyaretlerine başladı

İnegöl Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Şevki Yücel, sportif eğitim uzmanları ve antrenörleri ile birlikte her yıl olduğu gibi 2018-2019 eğitim öğretim yılı başında yaptıkları okul ve kurum ziyaretlerine, 6 okul ziyareti ile başladı.

Yayınlama: 11.10.2018
778
A+
A-

İnegöl Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Şevki Yücel, sportif eğitim uzmanları ve antrenörleri ile birlikte İnegöl Sezai Karakoç Ortaokulu, Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi, Özel Elit Grup, Dörtçelik Endüstri Meslek Lisesi ve Gücen Sağlık Meslek Lisesi’ni ziyaret etti.

 

İnegöl Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü heyetinin Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi ziyaretinde açıklamalarda bulunan Yusuf Şevki Yücel, “İnegöl’ün hayırseverlerce yapılan en güzide okullarımızdan birisi olan N.M.K.Çalık Lisesi akademik ve sportif anlamda başarılı okullarımızdan biri. Tabi ki bu gençlerimiz akademik eğitim öğretimlerini burada tamamlarken fiziksel gelişimleri açısından sportif faaliyetlerde de başarılı ve düzenli olmaları gerekiyor. Kurumda gayretli ve başarılı beden eğitimi öğretmeni arkadaşımız var. Biz bu yılda kendilerinden hem okulun spor başarısını nitelik ve nicelik olarak yükseltmelerini bekliyoruz. Okul müdürü Yazdan bey spora çok ilgili ve geçmişte Türkiye dereceleri almış bir abimiz. Bu tecrübesini yeni okulunda da kullanacağını ve birlikte yeni başarılar elde edeceğimizi umuyorum. Bizim antrenörlerimiz ve salonumuzun imkanlarını da seferber ederek sporda okulumuzu Türkiye ve dünyada tanıtalım istiyoruz. Bu manada bize düşen neyse her zaman hazırız. Okulumuzun spor salonu yok. Bu nedenle okulda alternatif spor branşlarına yönelmenin daha mantıklı olacağını düşünüyorum. Oriantiring, bocce, dart gibi branşlarda bu yıl bir altyapı oluşturulabilir. Hentbol branşında aynı şekilde. Bu branşta İnegöl olarak gerilerdeyiz. Özellikle bu branş için her türlü imkanı seferber ederiz. Ben tekrar yeni eğitim öğretim yılınızın başarılı, huzurlu ve mutlu geçmesini diliyorum” dedi.






 

Bu anlamlı ve güzel ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirten Yazdan Taşdemir  ise, “İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürümüz Yusuf Şevki Yücel’i yıllar öncesinden tanıyorum. Yakın bir dostluğumuz var. Personeli ile birlikte hayırlı olsun ziyareti ve öğrencilerimizin spor faaliyetleri hususunda işbirliği ve destek sözleri bizi son derece mutlu etti. Ben kurumum adına kendilerine teşekkür ediyorum. En kısa zamanda bu işbirliğinin birkaç örneğini faaliyete geçireceğimizi belirtiyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş