İnegöl Kent Konseyi pasifleşti: eski etkinliğinden uzaklaştı

Yayınlama: 15.01.2024
44
A+
A-

İnegöl’de geçmiş yıllarda önemli bir etkinliğe sahip olan Kent Konseyi, özellikle kaldırım işgalleri konusundaki kararlarıyla gündeme gelmişti. Ancak, zaman içinde işlevselliğini kaybeden ve günümüzde pasif bir konuma düşen İnegöl Kent Konseyi, eski etkinliğini yitirdi.

Geçmişte kente önemli katkılar sağlayan Kent Konseyi, şehrin birçok noktasına temas ederek çeşitli konularda kararlar alıyordu. Özellikle kaldırım işgalleriyle mücadelede etkili adımlar atan konsey, İnegöl’ün gelişimine önemli bir ivme kazandırmıştı.

Ancak, geçen yıllar içinde Kent Konseyi’nin etkinliği azaldı ve günümüzde adeta pasif bir duruma geldi. Şehirdeki gelişmelerle ilgili daha az katkı sağlayan ve toplumsal konularda daha az etkili olan Kent Konseyi, eski günlerindeki etkinliğini kaybetti.






Kent Konseyi’nin işlevselliğini kaybetmesi, şehirdeki sosyal, kültürel ve çevresel konuların daha az ele alınmasına neden olmuştur. İnegöl’ün sorunlarına çözüm bulma potansiyeline sahip olan Kent Konseyi, pasifliğiyle şehir gündeminden düşmüş durumda.

İnegöl halkı, Kent Konseyi’nin tekrar aktif hale gelmesini ve şehrin geleceğiyle ilgili kararlarda etkin rol oynamasını bekliyor.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş