iNEGöL MOBiLYASI ZATEN DüNYA MARKASI

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, havai fişek ve meşaleler ile karşılandığı Orhaniye Mahallesi’nde vatandaşlara hitap etti. İlginin çok fazla olduğu Orhaniye Mahallesi nokta mitinginde açıklamalarda bulunan Başkan Aktaş, “İki aydır temizlik işçilerinin maaşlarını dağıtmayanlar İnegöl’e mobilya fuarı yapmanın derdine düşmüşler. İnegöl mobilyası zaten dünya markası” dedi.

Yayınlama: 27.03.2019
860
A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Orhaniye Mahallesi’nde düzenlenen nokta mitingde vatandaşlar ile bir araya geldi. Başkan Aktaş, coşkulu bir şekilde İnegöl’de karşılanırken, miting alanını İnegöllüler hınca hınç doldurdu.

 

İNEGÖL’ÜN BENDE AYRI YERİ VAR






Kendisinin İnegöl’de büyüdüğünü bununla da gurur duyduğunu belirten Aktaş, “İnegöl’ün bende ayrı yeri var. Burada doğdum, burada büyüdüm. Annemin ve babamın mezarı da burada. Ben bu şehre aşık bir insanım” dedi.

 

İNEGÖL MOBİLYASI ZATEN DÜNYA MARKASI

Meydanı hınca hınç dolduran vatandaşlara seslenen Başkan Aktaş, CHP’li Büyükşehir adayının İnegöl mobilyasıyla ilgili sözlerini hatırlatarak, “Ben burada 13,5 yıl belediye başkanlığı yaptım. En az 25-26 tane mobilya fuarı yaptık. Daha bir tane fuarımıza gelmemiş CHP’li aday şimdi diyor ki ‘İnegöl mobilyasını marka yapacağım’ ve ‘İnegöl’e ben fuar alanı yapacağım’. İki aydır temizlik işçilerinin maaşlarını dağıtmayanlar İnegöl’e mobilya fuarı yapmanın derdine düşmüşler. İnegöl mobilyası zaten dünya markası. İnşallah 31 Mart akşamı İnegöl’ün ona nasıl cevap verdiğini görecekler” dedi.

 

MANİPÜLE DİYORLAR

CHP’li Büyükşehir adayının tabela asmayı çok iyi bildiğini dile getiren Aktaş, “2 gün önce Kayapa’da yeni konutların bulunduğu bölgede 7-8 kilometrelik asfalt döktük. Beyefendi tabelaları takmış, belediyenin logosunu koymuş. 2 hafta önce Görükle Atatürk caddesinde alt yapıyı bitirip asfalt döktük. Nilüfer Belediyesi’nin kamyonu geldi. Oraya park edildi. Gelip geçen vatandaşlara ‘bu asfaltı Nilüfer Belediyesi yaptı’ izlenimi vermek için” diye konuştu.

 

TABAN İÇİN DESTEK ÇAĞRISI

Alper Taban’a destek isteyen Aktaş, “Bakın tertemiz bir başkanımız var. Dürüst insan. Ona desteklerinizi esirgemeyin” dedi.

 

SEÇİM SEN NELERE KADİRSİN

Seçim nedeni ile CHP Bursa Belediye Başkanı Adayı Mustafa Bozbey’in Emir Sultan’da dualar ile seçim startını vermesini eleştiren Aktaş, “Seçim sen nelere kadirsin. Emir Sultan’da dualarla başladı seçime. Daha önce böyle bir şey yaptığı görülmedi. Seçim zamanı Emir Sultan aklına gelmiş” dedi.

 

SIK SIK CUMHURBAŞKANI İLE GÖRÜŞÜYORUM

Sık sık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile seçim üzerine görüştüğünü ifade eden Aktaş, “Cumhurbaşkanımız ile sık sık görüşüyoruz. Henüz hafta sonu görüştük. Seçim ile ilgili konuştuk. Değerli kardeşlerim, bu kardeşinize Bursa’da en büyük desteği vereceğinizi biliyorum. Allah sizlerden razı olsun” dedi.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş