İnegöl spor kulüplerinin sesi oldu

Yayınlama: 07.12.2022
248
A+
A-

CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, İnegöl’deki spor kulüplerinin sıkıntı ve taleplerini Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gündeme getirdi. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’na çağrıda bulunan Kayışoğlu, “İnegöl sizden stat yapmanızı bekliyor” dedi.

Milletvekili Kayışoğlu, son günlerde gündeme getirdiği İnegöl’deki spor kulüplerinin sıkıntı taleplerini mecliste gündeme getirdi.

UYUŞTURUCU SORUNU VAR






İnegöl’de uyuşturucu kullanımının yoğun olduğunu belirten Kayışoğlu, bu nedenle İnegöl’deki iş insanlarının çocukları spora yönlendirdiğini belirterek;

“Sayın Kasapoğlu, İnegöl 300 bin nüfuslu ilçe ve 20 resmi kulübü var. Maalesef ülkemizin her yerinde olduğu gibi İnegöl’de de ciddi bir uyuşturucu sorunu var ve iş insanları çocukları spora yönlendirmeye çalışıyor” dedi.

İNEGÖL SİZDEN STAT YAPMANIZI BEKLİYOR

İnegöl’deki spor kulüplerinin hepsini ismini sayan Kayışoğlu, “Sizden yaptığınız heyecanlı konuşma gibi heyecanla stat yapılmasını bekliyorlar. Çünkü İnegöl’ün stadı 60 yıllık ve yıkılmak üzere. Maalesef kulüpler Bursa’ya maç yapmaya ve idman yapmaya gidiyor. Çünkü binlerce gencin idman yapacak, maç yapacak doğru düzgün bir spor sahası, stadı yok. İnegöl sizden stat yapmanızı bekliyor” dedi.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş