İNEGÖL ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI YÜCEL ERİM; “BAYRAM’DA GÜÇLENEN KARDEŞLİĞİMİZ HAİNLERİ RAHATSIZ EDECEKTİR”

İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Yücel Erim Kurban Bayramı nedeniyle açıklamalarda bulundu. Erim açıklamasında, ” Bayram nedeniyle güçlenen kardeşliğimiz hainlerin rahatını bozmakta, gece uykularını kaçırmaktadır. Bizler birlik ve beraberliğimize sahip çıktıkça eli kanlı terör örgütleri bizlerin birliğinden ve dirliğinden rahatsız olmaktadır.

Yayınlama: 30.08.2017
1.220
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Yücel Erim, ” Son yıllarda ülke olarak yaşadığımız ağır olaylardan sonra mübarek Kurban Bayramına ulaşmanı sevincini yaşıyoruz. Yardımlaşma ve dayanışmanın en önemli ve en güzel anlarından birisi olan Kurban Bayramı bizlerin kardeşliğini pekiştirmektedir.  Bayramlar ümitlerimizin ve sevinçlerimizin yetiştiği, birliği,kardeşliği, paylaşmayı ve dayanışmayı bizleri öğreten önemli günlerden biridir.

 

Erim sözlerini şöyle sürdürdü, ” Bayram nedeniyle güçlenen kardeşliğimiz hainlerin rahatını bozmakta, gece uykularını kaçırmaktadır. Bizler birlik ve beraberliğimize sahip çıktıkça eli kanlı terör örgütleri bizlerin birliğinden ve dirliğinden rahatsız olmaktadır. Anadolu topraklarında yıllarca birlik ve beraberlik içerisinde yaşayan Türk Milleti bundan sonrada birlik ve beraberlik içerisinde yaşayacaktır. Bayramlarımız ise bizlerin birlik ve beraberliğini pekiştirmede en müstesna günlerden biridir. Ben bu duygu ve düşüncelerimle tüm ilçe halkımızın ve Türk-İslam coğrafyasının mübarek Kurban Bayramını kutluyor, milletimize ve tüm İslam Coğrafyasına huzur, barış ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş