İnegöl’de 2 polis gözaltına alındı

Bursa merkezli 5 ilde düzenlenen FETÖ/PDY silahlı terör örgütü operasyonu kapsamında meslekten ihraç edilen 27 polis gözaltına alındı. 27 kişi arasında İnegöl’den İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Yayınlama: 03.05.2018
862
A+
A-

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, örgüte üye olduğu ve örgütsel faaliyetlere destek verdiği belirlenen polislere yönelik operasyonda başlattı. Bu kapsamda, meslekten ihraç edilip, açığa alınan 30 polis için gözaltı kararı çıkarıldı.

 

Bursa, Kütahya, Balıkesir, Eskişehir ve Mersin’de sabah saatlerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarla meslekten ihraç edilen 27 polis gözaltına alındı. Firari 3 polisin yakalanmasına ilişkin çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi. Şüpheliler, sorguları için Bursa İl Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi.






 

1’i açıkta, 1’i ise ihraç olmuş A.Ü. ve M.M. isimli 2 polis memuru ise İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Büro Amirliği ekiplerince ikametlerinde gözaltına alınarak Bursa Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş