İnegöl’de arkadaşlarını silahla vurup araçtan attılar

Süleymaniye Mahallesi Şehit Er Sadri Akcan Sokak üzerinde meydana gelen olayda, arkadaşı tarafından ayağından silahla vurulup otomobilden atılan genç hastaneye kaldırıldı. Olayın failleri ise kısa süre içerisinde Bekçi Ekipleri tarafından yakalandı.

Yayınlama: 27.07.2021
5.640
A+
A-

Alınan bilgilere göre olay Süleymaniye Mahallesi Şehit Er Sadri Akcan Sokak üzerinde meydana geldi. Aynı araçta gezen gençler arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Çıkan tartışmada Abdülkadir P., bir arkadaşı tarafından silahla ayağından vuruldu. Daha sonra ise Abdülkadir P. Araçtan atıldı.

 

Olay yerine 112 Acil Servis Ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis Bölümü’nde tedavi altına alındı.






 

BEKÇİ EKİPLERİ KISA SÜRE İÇERİSİNDE OLAYIN FAİLLERİNİ YAKALADI

Öte yandan silahlı saldırı olayının faillerinin yakalanması için çalışma başlatıldı. Kısa süre içerisinde bahsi geçen 16 XXX 984 plakalı otomobil, Mahmudiye Mahallesi Botanik Park’ta Bekçi Ekipleri tarafından fark edildi. Bekçi Ekipleri olaya karıştığı iddia edilen M.Y., M.A.F., B.K. ve D.Ç’yi kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı.

 

ARAÇTAN ÇOK SAYIDA KÜÇÜK ALTIN ÇIKTI

Öte yandan araç içinde silahlı saldırıda kullanılan tabanca, sustalı bıçak, satışa hazır uyuşturucu ve çok sayıda küçük altın ele geçirildi.

 

Gözaltına alınan şahıs, sağlık kontrollerinin ardından emniyetteki işlemleri için karakola götürüldü.

 

Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK  



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş