İNEGÖL’DE BİR BAYAN KAYBOLDU.. BÖLGEYE ÇOK SAYI EKİP SEVK EDİLDİ.

Hilmiye Mahallesi’nde ikamet eden zihinsel engelli olduğu öğrenilen bir bayan bir anda kayboldu. Bir anda ortadna kaybolan kişi için İnegöl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler ve AFAD ekiplerinin arama çalışması başlatıldığı öğrenildi.

Yayınlama: 24.05.2017
1.674
A+
A-

Edinilen bilgilere göre Hilmiye Mahallesi’nde ikamet eden zihinsel engelli Zülfiye Örnek isimli bayan, bugün gün sabah saatlerinde bir anda ortadan kaybolduğu bilgisine ulaşıldı. Bakımı ailesi tarafından yapılan engelli bayanın kaybolduğunu fark eden ailesi durumu İnegöl Jandarma Komutanlığın bildirdi. Hemen harekete geçen İnegöl Jandarma Komutnalığına bağlı ekipler tarafından arama çalışmaları sonuç vermeyince durum AFAD ekiplerine bildirildi. Bölgeye gelen AFAD ekipleri tarafından arama çalışmaları sürüyor.

Kaybolduğu öğrenilen zihinsel engelli kadının Hilmiye Mahallesi’nde bulunan ikametinden ayrılarak, mahallenin doğusunda bulunan Hacıkara Mahallesi istikametine gittiği, kayıp bayanı bir kaç vatandaşın gördüğü ancak bir süre sonra gözden kaybolduğu bilgisine ulaşıldı.

Bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. 






Kaybolan zihinsel engelli bayanı gören ve haber alan kişiler İnegöl Jandarma Komutanlığın’ı (156)’yı arayarak bilgi vermeleri rica edildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş