iNEGöL’DE BiR iLK DAHA RESMiYET KAZANDI

İnegöl Manav Yörük Muhacir Türkmen Boyları Federasyonu, çalışmalarını tamamlayarak federasyonun resmi prosedürlerini tamamladı. Federasyonun resmiyet kazanmasının ardından açıklamalarda bulunan İnegöl Manav Yörük Muhacir Türkmen Boyları Federasyonu Başkanı Burhanettin Özdemir, “Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yayınlama: 13.06.2019
3.438
A+
A-

Aylar öncesinde İnegöl’e bir ilki kazandırmak için çalışmalarına başlanan ve büyük bir kitleye hitap eden İnegöl Manav Yörük Muhacir Türkmen Boyları Federasyonu, resmi prosedürleri tamamladı.

 

Federasyonun kurulumu için gerekli olan dosyalar, federasyon başkanı Burhanettin Özdemir ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile beraber İnegöl Dernekler Masası’na teslim edildi.






 

Gerekli dosyaların teslim edilmesinin ardından açıklamalarda bulunan İnegöl Manav Yörük Muhacir Türkmen Boyları Federasyonu Başkanı Burhanettin Özdemir, “Bugün güzel bir gün. Bugün itibari ile İnegöl Manav Yörük Muhacir Türkmen Boyları Federasyonu’nun kuruluş dosyasını İnegöl Dernekler Masası Şefi’ne teslim ettik. İnegöl’de 9 derneğimizin kurucu olduğu İnegöl Manav Yörük Muhacir Türkmen Boyları Federasyonu bugünden itibaren kurulum aşamasına başlamıştır. İnşallah bundan sonraki çalışmalarda İnegöl’ümüzün yerel insanına hizmet edecektir. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş