iNEGöL’DE DOĞAN iNEGöLSPORLU OLUR

iNEGöL’DE DOĞAN iNEGöLSPORLU OLUR

Yayınlama: 06.12.2019
613
A+
A-

Proje kapsamında yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular, İnegöl Devlet Hastanesi Başhekimi Hayrettin Göçmen ile Hastane İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Erkal Altay gözetiminde, İnegöl Devlet Hastanesinde Umut ve Aslı Çavdar çiftini ziyaret edilerek, gözlerini dünyaya açan Rüzgar bebeğe ismi yazılı olan takım forması hediye edildi.

 

Basın Sözcüsü Özgür Gürbüz, proje hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi:






“İnegölspor yönetim kurulu olarak sosyal sorumluluk projeleri adı altında çeşitli projelere start verdik. Bu anlamda bugün İnegöl Devlet Hastanemizdeyiz. Biz İnegöl’deki kentin bütün dokularını değmeye çalışıyoruz. Şimdi minik bir tarafta edindik. Ona formasını hediye ettik. İlerleyen zamanlarda bu tür faaliyetlerimiz ve sosyal projelerimiz artarak devam edecek. İnegölspor için, bu kentin bütün dokularına değmek için mücadelemiz sürecek. Bize yardımcı olan özellikle İnegöl Devlet Hastanesine çok teşekkür ediyoruz. Hep beraber İnegölspor’u daha iyi yerlere taşıyacağımıza inanıyoruz.”

 

Baba Umut Çavdar ise, “Öncelikle sayın başkanımız ve yönetim kuruluna bu güzel etkinlikten dolayı teşekkür ederim. Güzel bir sürpriz oldu. İnegölspor için ben dahil bütün İnegöl halkının elinde gelen her şeyi yapmasını bekleriz. İnegölspor’a başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş