İNEGÖL’DE DOLANDIRICILIK KAMERALARA YANSIDI

İnegöl’de meydana gelen dolandırıcılık olayında, bir işletmeye giren dolandırıcı işyeri çalışanını oyalayarak bir miktar para ve 150 TL değerindeki parfüm kutusunu alarak kayıplara karıştı. Bu anlar ise saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Yayınlama: 21.09.2019
884
A+
A-

Edinilen bilgilere göre olay Cuma Mahallesi Uzun Sokak’ta meydana geldi. Bir işletmeye giren kimliği belirsiz dolandırıcı şahıs, işyeri çalışanını aklını karıştırarak bir miktar para ve 150 TL değerindeki parfüm kutusunu alarak kayıplara karıştı.

 

İsmini vermek istemeyen işyeri çalışanı, olanları anlatarak, “Dükkandan içeri girdi ve 100 TL masaya koydu ve iki 50’lik yapmamı istedi. Ben o arada iki 50’lik yaparak dolandırıcıya uzattım. Parayı aldı ve hemen karşıda duran parfümü işaret ederek onu almak istediğini söyledi. Ona yönelirken masadaki 100 TL’yi de almış. Parfümü indirdim ve raftan ve hemen yerde duran kolonya bidonunu gösterdi. Onu da almak istediğini söyledi. Daha sonra bunları alacağını söyledi ve hazırlamamı istedi. Bende hazırladım. Daha sonra 100 TL’yi sordum. Bana verdiğini söyledi. Çantama baktım buralara baktım yoktu. Almadığımı söyledim. Daha sonra sadece parfümü eline aldı ve kendisinin 100 lira verdiğini, parfümü de yandaki komşuya göstereceğini söyledi. Ben durumu farkettim ve adamın arkasından çıktım. Dükkanı kitledim ama daha sonra adamın izini kaybettik” dedi.






 

Durumun Emniyet Ekipleri’ne bildirilmesinin ardından farklı bir işletmenin güvenlik kamerasından dolandırıcı şahıs tespit edildi.

 

Tespit edilen dolandırıcı şahısın yakalanması için çalışmalar başladı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş