İNEGÖL’DE DURDUK YERE KÖPEK VE BIÇAKLA SALDIRDILAR

Mesudiye Mahallesi’nde meydana olayda bir şahıs çeşmeden su dolduran bir kişiye köpek ve bıçakla saldırdı. Saldırı sonucu bir kişi yaralandı.

Yayınlama: 02.12.2017
1.447
A+
A-

Edinilen bilgilere göre olay geçtiğimiz Cumartesi gecesinin ilk saatlerinde Mesudiye Mahallesi’nde meydana geldi. İnegöl Caddesi üzerinde bulunan  evinin yanındaki çeşmeden su doldurmak isteyen Eyüp A.’nın yanına elinde  Sivas kangalı olarak tabir edilen köpekli bir şahıs geldi. Eyüp A.’ya hakaret eden ve köpeğin saldırmasını sağladı. Şahıs Eyüp A.’nın kendisine karşılık vermesi üzerine yanında taşıdığı bıçak ile Eyüp A.’yı karnından ve kolundan bıçaklayarak olay yerinden hızla uzaklaştı.

 

DURUMU İYİ






Bıçakla yaralanan şahsı fark eden komşusu yaralıyı özel bir taksi ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümüne getirdi. Burada tedavi altına alınan şahsın sağlık durumunu iyi olduğu öğrenildi.

 

EKİPLER HER YERDE ARIYOR

Öte yandan İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş ekipleri, yaralının verdiği eşkal ve bilgiler üzerinde çalışmalar başlattı.  Köpek ve bıçakla saldıran şahıs her yerde aranıyor. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş