İnegöl’de fuar heyecanı başladı

23-28 Ekim tarihleri arasında İnegöl’de düzenlenecek olan MODEF Expo fuarı için İnegöl Mobilya Sanayi’nde hummalı çalışmalar başladı.

Yayınlama: 16.10.2018
899
A+
A-

İnegöl MODEF EXPO Fuarı bu yıl 23-28 Ekim tarihleri arasında yapılacak. Hikmet Şahin Kültür Parkı’ndaki fuar alanında yapılacak fuar 27 bin 100 metrekare kapalı ve portatif alanda düzenlenecek.

 

Yaklaşık 180 firmanın stantlarında yeni ürünlerini dünyaya sunacağını fuara 80 civarında  ülkeden yaklaşık 20 bin ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.






 

İnegöl Mobilya Sanayi’nde faaliyet gösteren mobilyacılar ise fuara sayılı günler kala hummalı bir çalışma yürütüyor.

 

Onlarca farklı model,renk ve tasarımda mobilya üreten üreticiler, müşterilerin albenisini kazanmak için adeta yarışıyor.

 

Sadece Mobilya Fuarı’nda stant açan firmalar değil, standı olmayan firmalarda oluşacak pazardan dolayı hazırlıklarını sürdürüyor.

 

İnegöl Mobilya Sanayi’sinde faaliyet gösteren bir mobilya firmasının yetkilisi Eyüp Pamuk  yaptığı açıklamada, “23-28 Ekim tarihlerin düzenlenecek olan MODEF Expo fuarına sayılı günler kaldı. Bu süre zarfında hummalı bir çalışma yürütüyoruz.80 ülkeden, 20 bin kişi bekliyoruz üreticiler olarak.Bu fuar bizim için ihracat demektir, ihracat demek milli sermaye demektir. Bu sermayeye katkı sağlamak için bizlerde hummalı bir çalışma içerisindeyiz. Her fuarda olduğu gibi bu fuarda da AR-GE çalışmalarımızı tamamladık.Yapılan yeni tasarımlar ile müşterilerimizin ilgisini çekmeye çalışacağız.Bu sektörde çalışan yaklaşık 120 bin kişinin bu fuar için canla başla çalıştığını görüyoruz.Ben bir üretici olarak ilçemiz için,ülkemiz için bu fuarın hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş