İnegöl’de ‘Halk Koşusu ve Yürüyüşü’ kayıtları başladı

Yayınlama: 25.10.2023
57
A+
A-

Cumhuriyet’in 100’üncü yıldönümü nedeni ile İnegöl Gençlik ve Spor Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İnegöl Belediyesi ortaklığında, ‘Halk Koşusu ve Yürüyüşü’ etkinliği düzenlenecek. Hikmet Şahin Kültür Park’ta 28 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek olan etkinlik ile ilgili katılım şartları da belli oldu.

Cumhuriyet’in 100’üncü yıldönümü nedeni ile İnegöl Gençlik ve Spor Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İnegöl Belediyesi ortaklığında ‘Halk Koşusu ve Yürüyüşü’ etkinliği gerçekleştirilecek.

Hikmet Şahin Kültür Park’ta 28 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek olan etkinliğe katılım şartları da belli oldu.






Açıklanan şartlara göre; etkinliğe katılmak isteyen vatandaşlar, kimlikleri ile İnegöl Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne müracaatta bulunacak. Müsabakalara katılmak için katılım belgesi, sağlık raporu ve lisans zorunluğu bulunmuyor.

Yarışmaya katılacak olan vatandaşlar, 28 Ekim Cumartesi günü saat: 8.30’da Hikmet Şahin Kültür Park araç girişinde hazır olacak. Yarış saatinde belirlenen noktada olmayan vatandaşlar ise etkinliğe katılamayacak.

Erkekler (5) ve kadınlar (5) olmak üzere toplam 10 kategoride yarış heyecanı yaşanacak. Erkekler ve kadınlar, 13-26 yaş gençler, 27-36 yaş masterlar, 37-46 yaş masterlar, 47-55 yaş masterlar ve 56 yaş ve üzeri masterler kategorilerinde yarışacak.

Yarışacak olan vatandaşların göğüs numaraları ise İnegöl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından kayıt esnasında verilecek.

Müsabakada ilk 3 dereceye giren sporcular, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından icra edilecek program ile ilçe protokolünün elinden madalyalarını alacak.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş