İNEGÖL’DE İNSANLIK ÖRNEĞİ

Nuri Doğrul Caddesi üzerinde özel bir bankaya ait bankamatiğin para haznesinde unutulan 400 TL parayı bulan vatandaş, tereddüt etmeden bulduğu parayı İnegöl Belediyesine bağlı zabıta ekiplerine teslim etti. Özellikle ilçemizde bu gibi durumların sıkça yaşanması ilçe halkını da memnun ediyor.

Yayınlama: 29.05.2017
1.407
A+
A-

İnegöl’de Hüseyin Kaplan isimli vatandaş işten çıkarak Nuri Doğrul Caddesi üzerinde bulunan özel bir bankaya ait bankamatiğe para çekmek için gitti. Para çekmek için bankamatiğe giden Hüseyin Kaplan, bankamatiğin para verme haznesinde bir miktar para olduğunu fark etti. Duyarlı vatandaş bankamatikte bulduğu 400 TL parayı bankamatiğe yakın olan İnegöl Belediyesine bağlı Zabıta ekiplerine teslim etti.

 

Olayı anlatan  duyarlı vatandaş Hüseyin Kaplan, “İş çıkışı para çekmek için bankamatiğe gittim. Bankamatiğin para veriş kısmında paraların olduğunu gördüm. 400 lira civarında bir parayı kötü niyetli kişilerin alabileceğini düşünerek Belediye Zabıta ekiplerine tutanak karşılığı teslim ettim. İnşallah paranın sahibi bulunur ”ifadelerini kullandı.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş